Maviijj sizde başlayın yavaştan isterseniz ben 35 haftalık olcam tam yarın yıkama ütülemeyi yeni hallettim 25ten bu zamana kadar hazırlık sürüyor zaten😂

Ay hepsi cokk güzel misler gibi giyer 😍 bende o 3 lu tulumu çok istiyordum siz ner den aldınız dad mom yazan

Nefised Rabbim içini dolu etsin güle güle giysin minik prens inşallah sağlıkla gelsin ☺️🤲🏻 hepsi çok güzelmiş ☺️🤤

Maviijj yavaştan başlayın sonra ağırlasnca zor oluyor havalar da sıcak

Hepsi çok güzel 😍 ı love mom dad yazanin linki varsa atsanız bizde alsak 😍

Trldyg bende çok istiyordum internette e bebekte stogu bulamamıştım tesadüfen mağazada denk geldim 🌸

Seyma5461 e bebek ama stoğu yok uzun zamandır bakıyorum bende mağazada buldum yakınınızda e bebek varsa oraya sorabilirsiniz belki vardır 🌸

Trldyg sağlıkla giysin inşallah bebişiniz 🌸♥️ ben 5 takım aldım hastane çıkışı aynısından 1 tane hediye geldi 1 tane daha sipariş vermiştim koyu pembe yollamışlardı birilerine hediye veririm diye kenarı koydum ama çok lazım olursa o yedekteki 2 tanesini kullanırım 😂

Seval2468 hepsi çok güzel sağlıkla giysin inşallah bebişiniz 🌸♥️