kubraaksoy bebis nasıl hareketlerini takip et mutlaka Rabbim rast getirsin Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim aklım sende kalıyor vallaha
Sancı ve 2 cm açılma
Vldn0212 okuyorum okuyorum sizler de dua edin lütfenn🥲
kubraaksoy hayır lütfen ihmal etme lütfen denileni yap Rabbim hayırlı bir kapı açsın inşaAllah sabaha kadar doğumun olur affına sığınarak sormak istiyorum vajinal fitil yada suni sancı denendi mi
Mutluemos takip edicem işte aksi bı durum olursa gidicem hastaneye
Çok sağol Allah razı olsun kardeşim ☺️
Mutluemos yok öyle bişey denenmedi zaten sancım 100 lerde. Böyle bi durumda bile suni sancı verirler mi
kubraaksoy o vajinal fitil rahmi yumusatip açılmayı hızlandırıyor rahim açılırsa da zaten sancin ile birkaç ikinmada doğumun olur
kubraaksoy keşke vajinal fitil yapsalar çok afedersin gelip gidip el atıp canını yakacagina fitil yapsalar ya
Mutluemos valla bilmiyorum ki hicbiseyden bahsetmediler bakalım ne olacak
kubraaksoy Allahin belası hepsi aynı 😂 ben veterinerim ilacı görünce masanın üstünde dedim ana ben bunu biliyorum kendi kendime sonra baktım okudum evet aynı ilaç sonra ebe geldi hep yaptığım şey bana yaptı 😂 biraz komiğime geldi
Mutluemos 😅😅 değişik bı duygu olmuş biraz 😅
Mutluemos ya sana şey sormak istiyorum bu kadın beni öyle elledikten sonra 😅😅 sırt ağrım oldu ve kasıklarıma baskı var bu acilmanin belirtisi mi acaba
Ya da açılma olunca ne gibi belirtiler oluyor öyle sorayim
kubraaksoy benimde aynıydı sancım çok yüksekti doktor acı eşiğin çok yüksek hissetmediğin için sanciyi karşılayamiyorsun demişti 2 gün öyle çektim hiç hissetmedim ama sonrada zaten bebeğims sıkıntıya girdi 8 cm açılma ile sezryana alındı.
M-Y2020 yaa 😥😥
Ben sancıları hissediyorum ama acaba bende de aynı durum olur mu. Ama sancılar beni çok yormuyor dayaniyorum yani
kubraaksoy ama suni veriyorlar banada vereceklerdi kendi sancimo hissetmediğim.icin
Merhaba güzel anneler bende 37 haftadayım benimde çok sancım oldu ama şuanlık bir sancım yok bütün konuşmalarınızı okudum kubracım inşallah kolay geçer doğumun bütün hamile anneler inşallah hepimizin doğumu kolay geçer 🥹❤️
_berfinhan_ aminn amin
Allah hepimizin yardımcısı olsun
kubraaksoy bi yerde duymuştum bu gece doğurma atalarımızdan geliyormuş kadınlar kocalarının işten gelmesini beklermiş doğurmak için nasıl oluyorsa 😁 bu böyle nesilden nesileeee işte sana geçmiş 😁
Allah kolaylık versin bacım
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah bende bekleyeyim güzel haberlerini alalım 😊🌸
birgaripana_ 😅😅
Amin sağol kardeşim.bakalim bizim beyefendi ne zmn gelecek
hamzaaybarssmom amin amin sağolun Allah razı olsun dua edin lütfen ☺️🥲