• Doğum
  • Sancı ve 2 cm açılma

kubraaksoy o vajinal fitil rahmi yumusatip açılmayı hızlandırıyor rahim açılırsa da zaten sancin ile birkaç ikinmada doğumun olur

kubraaksoy keşke vajinal fitil yapsalar çok afedersin gelip gidip el atıp canını yakacagina fitil yapsalar ya

kubraaksoy Allahin belası hepsi aynı 😂 ben veterinerim ilacı görünce masanın üstünde dedim ana ben bunu biliyorum kendi kendime sonra baktım okudum evet aynı ilaç sonra ebe geldi hep yaptığım şey bana yaptı 😂 biraz komiğime geldi

Mutluemos ya sana şey sormak istiyorum bu kadın beni öyle elledikten sonra 😅😅 sırt ağrım oldu ve kasıklarıma baskı var bu acilmanin belirtisi mi acaba
      Ya da açılma olunca ne gibi belirtiler oluyor öyle sorayim

kubraaksoy benimde aynıydı sancım çok yüksekti doktor acı eşiğin çok yüksek hissetmediğin için sanciyi karşılayamiyorsun demişti 2 gün öyle çektim hiç hissetmedim ama sonrada zaten bebeğims sıkıntıya girdi 8 cm açılma ile sezryana alındı.

M-Y2020 yaa 😥😥
          Ben sancıları hissediyorum ama acaba bende de aynı durum olur mu. Ama sancılar beni çok yormuyor dayaniyorum yani

Merhaba güzel anneler bende 37 haftadayım benimde çok sancım oldu ama şuanlık bir sancım yok bütün konuşmalarınızı okudum kubracım inşallah kolay geçer doğumun bütün hamile anneler inşallah hepimizin doğumu kolay geçer 🥹❤️

kubraaksoy bi yerde duymuştum bu gece doğurma atalarımızdan geliyormuş kadınlar kocalarının işten gelmesini beklermiş doğurmak için nasıl oluyorsa 😁 bu böyle nesilden nesileeee işte sana geçmiş 😁
              Allah kolaylık versin bacım

Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah bende bekleyeyim güzel haberlerini alalım 😊🌸

_berfinhan_ amin amin Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim inşaAllah su gibi kolay bir doğumun olur Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaAllah Allaha emanet ol ❣️Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim

Mutluemos demekki 😁 bende hep gece doğurdum. Hep hayal ederdim eşimi iş üstünde ariyorum çabuk diyorum gel doğuruyorum 😁 ama yok heycan sıfır 😁 bu arkadaş gibi 2 gün önceden 2cm açilmam oluyor 2. Günün gecesi doğuruyordum adam hazırlıklı oluyordu zaten
                    Bakalım 3. Hamileliğim bunda ne olacak merak ediyorum