Ben korkmaya başladım ya😥
Nasıl doguracam ben acaba dayanabilir miyim 😥
Sancı ve 2 cm açılma
kubraaksoy sancin olursa git sıcak su dibinde otur vajinana sıcak su tut acilman olur tuvaletini yapar gibi otur öyle tut
kubraaksoy ben bile yaptıysam yaparsın bol bol salavat getirdim dua ettim bitecek yavrumla eve gidecez dedim kendi kendime hep
kubraaksoy benim de doğum sonrası dikişler olmuş mu diye kontrol etti eliyle dedim yarabbim ölüyorum dedi ağrıyor mu bir daha yaptı o kadar çok dişimi sıktım inan ilk defa dişlerim ağrıyor
Sümmessebile yesserahü ayetini bol bol oku canım. Rabbim kolaylaştırır inşaallah
Ikimelekannesi38 bizde 38+5 iz ve nst de biraz sancım çıktı 1cm den bı tık bol acilmam olduğunu söylediler bazen rahim bolgeme çok ağrı vuruyor ne yapmam gerekiyor
kubraaksoy nst ye girmeden sancinizin olduğunu hissettiniz mi acaba
kubraaksoy yaparsın yaparsın hiç korkma maalesef açıklık olunca gelen giden elini sokuyor bende çok sinir olmuştum bebeğini kucağına alana kadar sabret Allah güç kuvvet versin inşalllah
Sena00 evet hissettim
Hulya-nur1 amin sağol. Valla çekemem ben her dk parmak yemeyi 😅 eve geldim o yüzden ama sancılarım hala var bakicam duruma gore
Mutluemos sancıyi hep hissediyorum ama açıklık yok işte bunları da yapıyorum yürüyüş falan da yapıyorum bakalım ne zmn gelecek
Mutluemos valla dua ediyorum ben de ama korkuyorum da bilmiyorum çok stres yaptım şimdi
Doktor da sabaha tekrar gel dedi ama bı gelişme olmazsa gitmeyecem valla bıktım artık 🥲
kubraaksoy bebis nasıl hareketlerini takip et mutlaka Rabbim rast getirsin Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim aklım sende kalıyor vallaha
Vldn0212 okuyorum okuyorum sizler de dua edin lütfenn🥲
kubraaksoy hayır lütfen ihmal etme lütfen denileni yap Rabbim hayırlı bir kapı açsın inşaAllah sabaha kadar doğumun olur affına sığınarak sormak istiyorum vajinal fitil yada suni sancı denendi mi
Mutluemos takip edicem işte aksi bı durum olursa gidicem hastaneye
Çok sağol Allah razı olsun kardeşim ☺️
Mutluemos yok öyle bişey denenmedi zaten sancım 100 lerde. Böyle bi durumda bile suni sancı verirler mi
kubraaksoy o vajinal fitil rahmi yumusatip açılmayı hızlandırıyor rahim açılırsa da zaten sancin ile birkaç ikinmada doğumun olur
kubraaksoy keşke vajinal fitil yapsalar çok afedersin gelip gidip el atıp canını yakacagina fitil yapsalar ya
Mutluemos valla bilmiyorum ki hicbiseyden bahsetmediler bakalım ne olacak