• Doğum
  • Sancı ve 2 cm açılma

Ben korkmaya başladım ya😥
Nasıl doguracam ben acaba dayanabilir miyim 😥

kubraaksoy sancin olursa git sıcak su dibinde otur vajinana sıcak su tut acilman olur tuvaletini yapar gibi otur öyle tut

kubraaksoy benim de doğum sonrası dikişler olmuş mu diye kontrol etti eliyle dedim yarabbim ölüyorum dedi ağrıyor mu bir daha yaptı o kadar çok dişimi sıktım inan ilk defa dişlerim ağrıyor

Ikimelekannesi38 bizde 38+5 iz ve nst de biraz sancım çıktı 1cm den bı tık bol acilmam olduğunu söylediler bazen rahim bolgeme çok ağrı vuruyor ne yapmam gerekiyor

kubraaksoy yaparsın yaparsın hiç korkma maalesef açıklık olunca gelen giden elini sokuyor bende çok sinir olmuştum bebeğini kucağına alana kadar sabret Allah güç kuvvet versin inşalllah

Mutluemos sancıyi hep hissediyorum ama açıklık yok işte bunları da yapıyorum yürüyüş falan da yapıyorum bakalım ne zmn gelecek

Mutluemos valla dua ediyorum ben de ama korkuyorum da bilmiyorum çok stres yaptım şimdi
          Doktor da sabaha tekrar gel dedi ama bı gelişme olmazsa gitmeyecem valla bıktım artık 🥲

kubraaksoy bebis nasıl hareketlerini takip et mutlaka Rabbim rast getirsin Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim aklım sende kalıyor vallaha

kubraaksoy hayır lütfen ihmal etme lütfen denileni yap Rabbim hayırlı bir kapı açsın inşaAllah sabaha kadar doğumun olur affına sığınarak sormak istiyorum vajinal fitil yada suni sancı denendi mi

Mutluemos takip edicem işte aksi bı durum olursa gidicem hastaneye
                Çok sağol Allah razı olsun kardeşim ☺️

kubraaksoy o vajinal fitil rahmi yumusatip açılmayı hızlandırıyor rahim açılırsa da zaten sancin ile birkaç ikinmada doğumun olur

kubraaksoy keşke vajinal fitil yapsalar çok afedersin gelip gidip el atıp canını yakacagina fitil yapsalar ya