• Doğum
  • Sancı ve 2 cm açılma

Xanimehin açılma hiç yok dedi sancılar hep 100 lerde çıkıyor artık sinirlerim boşaldı yarım saattir ağlıyorum yatış verdiler reddettim ama bu sefer bırakmadılar sezaryen de olabilirmisim ama daha kesin bişey yok sabah doktorum gelince konuşacağız dua edin ne olur

kubraaksoy Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim üzülme Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşaAllah sağ salim sağlıkla kucağına alır evine gidersin

kubraaksoy yok kardeşim yok korkma Rabbim bu mübarek günün hürmetine hayırlı kolay doğum nasip etsin inşaAllah korkma bol bol salavat getir duanı oku Rabbim çok büyük

Benim durumuma cok benziyor duzenli sancim cikti 20 dk bir vuran. Ama gece hic yoktu bir anda durdu sanki. Simdi yine duzene girdi gibi. Kac gun daha surunecem bilmiyorum. Ne zaman hizlanacak sancilar ve acilma. Henuz 1 cm acikligim var insallah kolay bir dogumun olur merak ediyorum durumunu @kubraaksoy

Merak edip dua ettiğiniz için çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun. Hepinize bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🥰

kubraaksoy yaaaaa ağlayacağım ❣️🫂🥲 hadi gözünüz aydın olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaAllah Rabbim sana da bekleyen tüm hastalara da safi ismiyle şifa versin Allaha emanet ol dikkat et kendine ❣️

kubraaksoy gazın çıktı mı nescafe al hemen iç çok iyi gelecektir ablam sezeryan oldu doktoru yürüyüşten sonra nescafe verirdi gazı hemen çıkarıyor vücutta ki anesteziyi de atıyor

Mutluemos gazım bugün çıktı ya gerek kalmadı nescafeye. Sadece bı an önce iyileşmek istiyorum 🥲

Mutluemos amin amin yine dua etmeye devam et olur mu çabucak toparlanayim. Şansıma etrafımda sezaryen olan kimse de yok anca burdakileri okuyorum biseyler öğrenmeye çalışıyorum her şey. Çok ani oldu zaten. Allah’ım şifa isteyen herkese şifa versin bana da versin ☺️

Xanimehin amin sağol kardeşim. Rabbim senin de ne duan varsa kabul etsin 🥰

Asinemkaan evet o da iyi geliyormuş ablama doktoru kahve icirirdi içinde kafein var ya kahvede anestezi için birebir