Mutluemos gazım bugün çıktı ya gerek kalmadı nescafeye. Sadece bı an önce iyileşmek istiyorum 🥲
Sancı ve 2 cm açılma
Mutluemos amin amin yine dua etmeye devam et olur mu çabucak toparlanayim. Şansıma etrafımda sezaryen olan kimse de yok anca burdakileri okuyorum biseyler öğrenmeye çalışıyorum her şey. Çok ani oldu zaten. Allah’ım şifa isteyen herkese şifa versin bana da versin ☺️
Xanimehin amin sağol kardeşim. Rabbim senin de ne duan varsa kabul etsin 🥰
Mutluemos bir de bitter çikolata diye biliyorum bende
Asinemkaan evet o da iyi geliyormuş ablama doktoru kahve icirirdi içinde kafein var ya kahvede anestezi için birebir
kubraaksoy genel olarak tüketki anesteziyi at vücudundan
kubraaksoy ne sormak istiyorsun sor ara ara büyükbaş sezeryanana katıldım 😂😂
Şaka bir yandan 2 ablam da sezeryan oldu annem ustalasmis biz hastanedeyken biri vardı sezeryanli yuruyemem diyip ağlıyordu gazi da çıkmamış annem gitti kızla bir ilgilendi kız diyor ilk defa birinin yanında gaz çıkardım biri de ilk kez bu kadar sevindi annen çok motive ediyor her konuda 😂
Mutluemos 😅😅 maşallah doğum konusunda iyi tecrübelerin bilgilerin var aklıma bişey takılırsa sorarım. Bugün taburcu olacağım inşallah ☺️
kubraaksoy İlk bebeğimde sancıyı bilmiyorum ama 3 cm açılmayla 10 gün gezmiştim Ankara’dan İstanbul’a gelmiştim 😂 Ama ordayken bi gün çok ağrım olmuştu muhtemelen açılma sancısıydı belkide. Ankara’dan döndüğümde doktorum nasıl dayandın diyordu bu kadar açılma olmuş hiç mi hissetmedin diye 😂 Yani 2 cm’le sancın artmadığı sürece doğum olmaz zaten ha deyince. 1 gün sonra da olur doğum 10 gün sonra da mesela. Sancın başlar o ayrı tabi ama
kubraaksoy Kız aaa doğurmuş ya 😂😂 Bende yazdıydım ahhahah, hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 💕
kubraaksoy inşaAllah
Guler9 sizde öyle 🌸
Kızlar ben bu işten hiçbir şey anlamadım sabah 5 e kadar ağrı çektim sonra eşimin ısrarına dayanamayıp ağrı kesici attım tüm ağrılarım gitmiş uyumuş kalmışım birde sırılsıklam terlemişim sanki soğuk algınlığı atmış gibi bana kalsa doguruyodum dün gece vallahi çok tuhaf
Guler9 belki kas ağrıların vardır doğum sancısı ağrı kesici ile gitseydi en çok ben içerdim 🥲😂 havalar birden sıcak oldu çok fazla soğuk şey tüketme lütfen grip benzeri soğuk algınlığı alırsın
Guler9 yaaaa sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim 🌸 benim kocamda bir cuma günü doğdumu rüyasında görmüştü gerçekten cuma günü doğdum 😂 bakalım sizin bebis de belki bir cuma günü doğar ❣️😂😂
Guler9 Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah yavrunuz doğduktan sonra emin olun o günde kalıyorsunuz ben şahsen halen cuma günündeyim ❣️🌸 öyle muş kokuyor ki ❣️🥲