• Doğum
  • Sancı ve 2 cm açılma

_berfinhan_ amin amin Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim inşaAllah su gibi kolay bir doğumun olur Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaAllah Allaha emanet ol ❣️Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim

Mutluemos demekki 😁 bende hep gece doğurdum. Hep hayal ederdim eşimi iş üstünde ariyorum çabuk diyorum gel doğuruyorum 😁 ama yok heycan sıfır 😁 bu arkadaş gibi 2 gün önceden 2cm açilmam oluyor 2. Günün gecesi doğuruyordum adam hazırlıklı oluyordu zaten
    Bakalım 3. Hamileliğim bunda ne olacak merak ediyorum

kubraaksoy dün hastane yatış verdiler 2 cm açıklık var nst de düzenli sancı çıkıyor 70-100 arasında 4 kere açıklık baktılar canım okadar yandaki kahverengi kanamam var9 dünden beri bugün dayanamadım gelen kurcalıyor giden kurcalıyor imza verdim eve çıktım bakalım nasıl ilerleyecek😢

birgaripana_ benimki de hayal ederdi işte baba olmuşsun haberini almaya ama yok sabah 6.40 da hastaneye girdik gece 22:50 de doğum yaptım ha bu arada eşim benden çok doğurdu 😂😂😂 habire arıyordu karı bu bebek ne zaman doğacak diye 😂Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın

_berfinhan_ kendini Allaha emanet et bol bol ayetel kürsi oku beline sür sümmes sebile yesseruhu abese suresi 20.ayet oku bunu hep Rabbim doğumunu kolaylaştırsın Rabbim sana ve bekleyen tüm bekleyenlere hayirli kolay bir kapi acsin inşaAllah

kubraaksoy kız neredesin ne.yaptin suan ne haldeysen Rabbim sana hayırlı kapı açsın Rabbim yar ve yardımcın olsun

Mutluemos sağol Allah razı olsun inşallah dogururum bı sefer 😅😅
          Aynı zamanda korkuyorum da 🥲

kubraaksoy nasılsın iyisin inşaAllah Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim şuan ne haldeysen sana hayırlı bir kapı açsın