• Gebelik
  • Bebeğim çok mu küçük 😢

Kızlar yarın itibariyle 37 haftalık oluyoruz. Kilosu 2650 Gr zaten 1 hafta geriden geliyor karın çevresi maalesef. Bu akşam 2 cm açıklık ve %40 yumuşama var ama sancım yok diye gönderdiler. Bebeğim geçen hafta 400gr birden aldı bu hafta sadece 100 Gr almış üzülüyorum 😢

Aylinsevim 1 hafta gerilik var diyorlar ama çokta önemli değil diyorlar sınırda değilmiş ben yine de üzülüyorum en azından 3kg olmasını isterdim😢

Selcennnn Bana 38 haftada 2800 dediler. Aynı gün bebeğim doğdu 3130. Yanılmalar ola biliyor üzme kendini. Banada 36 haftada 2800 söylemişlerdi 38 de hiç kilo almamış yine 2800 söylediler.

Sabina08 maşallah Allah uzun ömürler versin ❤️ yanılma olabiliyormus evet ama çok korkuttular o yüzden endişeliyim

Benimde 2 hafta geriden geliyormuş, 3 haftaya kadar normal sayıyoruz dedi doktor. İlkten duyduğumda üzüldüm ama sonra ben ve eşimin doğum kilosu geldi aklıma. İkimiz de 3 kilo bile değildik doğduğumuz da🤭 bide öyle boylu poslu değiliz ikimizde. Normal sayıyorum ben kızımın şuanki halini. Çok şükür sağlığıyla alakalı bri problem yoksa kilosunu dert etme derim 🌸

Selcennnn Bi sorun yoksa üzülme canım daha var doğumuna o zamana kadar alır kilo saglikli olsun yeterki😘😘🌺

Merve0901 sağlığıyla alakalı herhangi bir şey demediler açıkçası sadece kilosunun düşük olduğunu söylediler 😔

Selcennnn her bebek 3.5-4 kilo doğmaz maalesef benim bebeğim de küçük hatta seninkinin kilosuna ulaşır mı bilmiyorum bile. Bir dr var YouTube’da 2500 gr altı olmadıkça bebek sağlıklıdır diyor tabi ultrasonla aynı grda doğmuyor çocuklar. İnş biraz daha alır bebişiniz🙏

minnakkraker ultrasonda yanılma payı olabiliyor dediler dizleriyle karnini kapattığı için yanlış ölçüm de olabilir dediler ama insan ister istemez merak ediyor üzülüyor 😔 inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz🤲❤️

Selcennnn 4kizim 5 yaşında hiç bir problem olmadi simki 32 haftalik hamiləyim oğlum olacak oda erkən dogacag

Selcennnn üzülme canım daha alır kilo, almazsa da sağlıklı olsun da hemen kötü düşünüp paniğe kapılma

Selcennnn sen güzel düşün güzel olsun canım dediğim gibi kilosu çoğu dr için sorun yaratacak değil bir hafta geriliği de önemsemiyorlar önemli olan sağlıklı doğması

Selcennnn canim kilo genetikle alakali bebegin saglikliysa onemseme ne kilosunu nede kilosu hakkinda yorum yapanlari