Kızlarrr son aylar da genital bölgenizi nasıl temizliyorsunuz? Artık eğilmek mümkün değil😆
Son aylar da genital temizlik
Catsofmom 🤣🤣🤣🤣
Sire gidiyorum valla 40. Haftamdayım 38 . Haftada gittim şuan bişey yok
Agdaya gitmeyi düşünüyorum şu an 26 iki kez ağda dusunuyorum normal doğum sonrası zor oluyor 3.cu bebeğim diğerlerinde çok zorlandım
ozzlemk ayna ile denedim baktım olmuyor eşim yardım ediyor
Ağdaya gidiyorum 35 haftalık olduk 2 aydır ağdaya gidiyorum ağda daha rahat hepsinden
ozzlemk ağdacı her sefer Farklı yere gidiyorum 😂😂😂
ozzlemk
Sezeryanla doğum olunca karın bölgemizde kıl olmaması mi gerekiyor?
ozzlemk 35 haftama kadar aldım kendim sonrası 2 kere ağdaya gittim doğum yaptım 40 çıkmasını bekliyorum ağdayaa koşarak gidecem yine 31 gün oldu daha alamadım sezeryan yerimden dolayı
rabiaceviren14 tabiki canım asla olmamalı doğumuma 1 gün kala gittim ben ağyada tekrar
Zumra_elif61 😂😂😂iyiymiş
ozzlemk aynı yere gidince sanki Kadın içten içe gülüyormuş gibi geliyor utanıyorum napıym 😂😂 allahtan gebelik 9 ay ve son 3 ayda ihtiyaç oluyor yoksa kuaför bulmakta zor olcak 😂😂
Zumra_elif61 aman aman gittiğiniz yerin temizliğine önem verin de hijyen çok önemliii🤤😁
ben doğum olacak günün önceki geceden jiletle aldım aceleyle bide amilyathaneye girdiğimde çok utanmıştım erkek hemşir vardı 😑🤐😒
Ağda yapılan yer steril olmazsa çocuk enfeksiyon kapabilir aman dikkat.. duyuyoruz ağdaya gittim sonra kanamam oldu doğum başladı diyenleri