Sire gidiyorum valla 40. Haftamdayım 38 . Haftada gittim şuan bişey yok

Agdaya gitmeyi düşünüyorum şu an 26 iki kez ağda dusunuyorum normal doğum sonrası zor oluyor 3.cu bebeğim diğerlerinde çok zorlandım

Ağdaya gidiyorum 35 haftalık olduk 2 aydır ağdaya gidiyorum ağda daha rahat hepsinden

ozzlemk 35 haftama kadar aldım kendim sonrası 2 kere ağdaya gittim doğum yaptım 40 çıkmasını bekliyorum ağdayaa koşarak gidecem yine 31 gün oldu daha alamadım sezeryan yerimden dolayı

derya61_ bende jilet kullanıyorum hiç ağdaya gitmedim öncesinde de lazere gidiyordum zaten de siz bilirsiniz jiletle de yapabilirsiniz yine herhalde

ozzlemk aynı yere gidince sanki Kadın içten içe gülüyormuş gibi geliyor utanıyorum napıym 😂😂 allahtan gebelik 9 ay ve son 3 ayda ihtiyaç oluyor yoksa kuaför bulmakta zor olcak 😂😂

ben doğum olacak günün önceki geceden jiletle aldım aceleyle bide amilyathaneye girdiğimde çok utanmıştım erkek hemşir vardı 😑🤐😒

Ağda yapılan yer steril olmazsa çocuk enfeksiyon kapabilir aman dikkat.. duyuyoruz ağdaya gittim sonra kanamam oldu doğum başladı diyenleri