Son aylar da genital temizlik
Bende jilet ama agdaya gitmeyi düşünüyorum artık zorlanıyorum almakta
kadertugrul7 aynı şekilde bence eğilmeye çalışırken de karnım sertleşiyor çok şey yapmak istemiyorum o yüzden
35+3üm ilk 3 aylık dönem hariç ful kuaföre ağdaya gittim en temizi o jiletle göremediğim için keserim diye korktum ve hemen ertesi güne uzuyo maalesef. Doğumu başlatıyor diyenleri bilemem ama bence en temizi o
ozzlemk 34+1 haftalık olduk dün kendi çabalarımla ağda yaptım ayna yardımıyla buda sondu artık kendim almam çok zorlandım şekilden şekile girdim ter içinde kaldım terleyincede hiç alınmadı çok zorladı artık ağdaya giderim 🫶🌸
ozzlemk 33 haftada gittim ağdaya o zamana kadar hep kendim yaptım ama son zamanlarda aynayla yapıyodum ve çok zorlanıyodum karnım kasılıyodu habire bi de oğlum var küçük çok uğraşıyodum şimdi bi de 38 e yakın gidicem iki buçuk hafta sonra falan işte zaten yeterli olur en iyisi ağda en rahatı
ozzlemk normalde lazirciyik ben gebelikte lazım oluyor ne yazikki ağda yoksa ben de temiz bulmuyorum ağdacıları
ozzlemk aqda lazer yapanlar var ben tüy dökücü Krem kullanıyorum 😂 epify i 8 dk bütün tüyler dökülüyor ☺️
ozzlemk bnde jiletle yapıyorum artık olduğu kadarıyla aynaylada pek göremiyorum elimle kontrol ediyorum öyle alıyorum zaten doktorlar takilmazlar bnce sonuçta egilemiyoruz anlayişli olurlar
Temizliğinden emin olduğunuz bir yerde ağda yaptırmak en iyisi hem rahat hem temiz .
guzelanne01_ maşallah 35 e kadar kendiniz iyi haleltmişsiniz 29 haftayım geçen gün denedim rezil oldum göbekten hareket edemedim
Ozge111 mecburdum canım maraş deprem bölgesindeyim kuaför kalmadı bütün hepsi yıkıldı Allah yardım etti ayna yardımıyla aldım çokta göbeğim yoktu
guzelanne01_
Normal diye gidip sezeryana dönersek ne olucak peki
guzelanne01_
Doğumdan önce karın ve kasık bölgesini almak enfeksiyon riskini arttırmis. Doğumdan hemen önce değil de 2 3 gün önce alın diyorlar. Olurda alamadan doğuma gidersek hastanenin bakım personeli kılları hastanede tras ediyorlarmis
TomrisHanim içeriğini araştırınız mı tüy dökücünün. Zararı olmasın sonra. En kolayı o. Bende onu düşünüyorum ama zararı olur diye korkuyorum.