ozzlemk bnde jiletle yapıyorum artık olduğu kadarıyla aynaylada pek göremiyorum elimle kontrol ediyorum öyle alıyorum zaten doktorlar takilmazlar bnce sonuçta egilemiyoruz anlayişli olurlar
Son aylar da genital temizlik
Temizliğinden emin olduğunuz bir yerde ağda yaptırmak en iyisi hem rahat hem temiz .
guzelanne01_ maşallah 35 e kadar kendiniz iyi haleltmişsiniz 29 haftayım geçen gün denedim rezil oldum göbekten hareket edemedim
Ozge111 mecburdum canım maraş deprem bölgesindeyim kuaför kalmadı bütün hepsi yıkıldı Allah yardım etti ayna yardımıyla aldım çokta göbeğim yoktu
guzelanne01_
Normal diye gidip sezeryana dönersek ne olucak peki
guzelanne01_
Doğumdan önce karın ve kasık bölgesini almak enfeksiyon riskini arttırmis. Doğumdan hemen önce değil de 2 3 gün önce alın diyorlar. Olurda alamadan doğuma gidersek hastanenin bakım personeli kılları hastanede tras ediyorlarmis
TomrisHanim içeriğini araştırınız mı tüy dökücünün. Zararı olmasın sonra. En kolayı o. Bende onu düşünüyorum ama zararı olur diye korkuyorum.
rabiaceviren14 hiç böyle birşey duymadım canım traş edebilecek zamanıda olduğunu düşünmüyorum sanmam yani 2 doğum yaptım sayısız çevremde doğum yapan arkadaşım akrabam var ilk kez sizden duyuyorum normal doğum yapanlarda dahil temizlenip giderler sürekli temiz halde olurlar
Ben 35 haftalık hamileyim en son 32de gittim şimdi sezeryan ile doğum yapacağım doğuma yakın gitmek istiyorum 37 haftalık gibi sizce bir zararı olur mu veya erken doğum gibi birşey olur mu?
derya61_ cuma benimde sezeryan im var kuaföre gittim ben
Kbrautc-2426 ya normal doğumu tetikler falan dedi korktum
derya61_ ben kasildim baya aldirirken ama birsey olmadı yani kasılma nedenim alışık değilim. Kuaföre ama iyi yaptım çünkü kendim alamıyorum normal. Doğumu tetiklemez canım hemen dogurmuyorsun zaten benim 2. Gebeliğim ilkinde naptiysam. Doguramadim açılma olmadı o yüzden sezeryana döndü 11 saat suni sancı çektim rahim 3 cm açıldı 4 e çıktı 3 e geri indi nasıl olduysa 😒
Gulden91 doğurdunuz mu acaba ben 40+1 hala birsey yok
Doğurdum canım 13:46 da şükürler olsun ben çok heyecanlandım bebeğim de çok yukarda olduğu için bastırdılar sadece orda canım yandı uyuşuk hala ayaklarım açılırsa ilk yürüyüşten korkuyorum daha bakalım 🥲
Firuze0112 bilmiyorum öyle çok her ay yapmıyorum enfeksiyon falan kapmayım diye
Catsofmom kahkaha attım ya bu nedir 😂😂😂😂😂
ozzlemk ben 23 haftalığım biraz zorlandım ve ağladım 😂 eşim şok😂😂😂