2cocukluanneeee Elfelf0 bir kere randevu alabilsem belki bidahaki randevuyu kendi verir ama alamıyorum ki benim diğer kızımı 38 + 4 te almıştı zaten 38 den önce almazlar biliyorum ama randevu alamadığım için geç kalmaktanda korkuyorum
Elfelf0 2cocukluanneeee nst sırası alın sonra doktor sırasıyla girin olmuyomu bizde oluyor bu şekilde mesela
2cocukluanneeee Elfelf0 malesef önce doktor muayene edip nst yazması lazım ordan nstye girip sonuçlar doktora götürülüyo bir daha
Elif_iys @yasolinko sizin normal doğum mu sezeryan mı ben de 36+3 ama doğum için tam tarih bilmiyorum siz 1 Ağustos yazmışsınız merak ettim
Giz15 36+4 haftalık doktorum 39’a kadar bekleyeceğiz dedi normal istiyorum ama beklemekte çok yorucu 😥
Elnuraa22 Giz15 an itibarıyla 36 oldum 36+4te gidicem bakalım kaç kilo 29 haftalıkken gitmişdim 1500 söylemişti doktor
Betbetbebek Selam kızlar ben de 33+5 deyiz oğlumla dün gün aldık sezeryan tercih etmeye karar verdim iri bi bebek olduğu için biraz risk alamadım açıkçası spinal olacak nasipse 26 ağustosta kavuşacağız inşallah 🥹