3Tospikannesi Tugrann-annesi0404 evet Eylül’de ama ben 36 haftalık doğum yapıyorum doktorum ağustos başı veya ortası gibi gelir dedi dün nişanım geldi beniö kız aceleci biraz sağ salim gelsin de 🥰
Yamani MintPink bende 35+3. Ancak nasil dogum olacagi henuz belirsiz catim ve sartlar uygunsa normal dogum dusunuyorum
3_fistikannesi Alparslannnn benimkide bugun tan 34+0 35. Hafta ma girmiş bulunuyorum acaba ne zaman gelir bilmiyorum. Bebiş doğdu butonyda geldi heyecanlandım iyice ☺️
Gzmerk Fulden94 merhaba ben de 37+1 deyim. Özel bir durumunuz olduğu için mi sezaryen günü verdiler yoksa kendi şahsi isteğiniz mi oldu ☺️ ben de yarın kontrole gidince normal doğum mu sezaryen mi olacak diye doktorumla konuşmayı planlıyorum da
Sehernaz12 Gzmerk yaa merhabalarr bende 37+1 ı’m bugün kontrol günümüz bakalım doktorumuz ne dicek normal bekliyoruz ama 🥰
Fulden94 Gzmerk Yok tamamen kendi isteğimdi doktorumda 39+0 da alıcam dedi o günde 4 Ağustos oluyor hatta saati bile belli 😍
3Tospikannesi Ulvana Evet canım seninle aynıyız biliyorum hayır vurulmadım hastane uzak bana eşimde çalışıyor sabaha karşı geldi eve sancım ara sıra oluyor hafif suyum da gelmedi zaten doktor ay başı gelir diyordu 1 hafta daha sabreder inşallah miniğim
Vaveylaanur Alparslannnn tam 34. Haftadayım bugün 2 hafta sonra kontrolüm var sezaryen gibi duruyyo bakalım ne zaman doğuracağım😁
Alparslannnn Elifyarenn bende birşey yok şuan gercekten sadece uyuyamıyorum erken kalkıyorum bir anda heyecandan galiba 😂
Elifyarenn Alparslannnn bende aynı anlam veremiyorum gece uyuyamayıp sabah nasıl erken kalkıyorum diye düşünüyorum 😂