Nerfemm Alparslannnn bir yandan ameliyatla dogurcam diyede korkuyorum bu sıcaklarda ameliyatlı olmak belden vurulan ignenin sonradan belimi zorlayacak olması hepsi sıkıntı. Kimi arkadasım 2 hafta için yakma kendini diyorda bakalım hayirlisi. Belki 38de normal kendi gelir 😂
selinbirincisezen Alparslannnn 33+6 😍 20-22 ağustos gibi kendi isteğim ile sezeryan istedim 😍 sağlıkla kavuşalım💕
Balbebek012 Alparslannnn soğursam da rahatlasam ya 37 oldum ağrılarım çok var bir an önce doğurasım var oğluş bekliyorum bir yaşına kadar yazlık kışlık her kıyafeti hazır çantası bezleri her şeyi hazır bir bebiş eksik. Uykular haraaaaaaaaaam
Xname rosemomm bende 37+1 ı’m ne gibi belirtilerin var erken mi olur geç mi bende merak içerisindeyim valla ☺
Hamalp Alparslannnn 36+5iz oğlum olacak ara ara sancı vuruyor ama gelen giden yok. 25ine randevum var. 2.oglumun adı Alparslan bu arada🥰 buna da Muhammed Aybars koycaz🤲
Yrgnnnnnn Hamalp bizde Muhammed aybars 💙 ama kimliğe tek isim yazdıracağız. Kulağına Muhammed de okunsun istiyorum ❤️
Elifyarenn Alparslannnn bende aynı anlam veremiyorum gece uyuyamayıp sabah nasıl erken kalkıyorum diye düşünüyorum 😂
Elfelf0 2cocukluanneeee bende 35 im dün kontrolde doktor randevu kendi verdi sistem den 10 gün sonraya 39 da alcam dedi
2cocukluanneeee Elfelf0 bir kere randevu alabilsem belki bidahaki randevuyu kendi verir ama alamıyorum ki benim diğer kızımı 38 + 4 te almıştı zaten 38 den önce almazlar biliyorum ama randevu alamadığım için geç kalmaktanda korkuyorum
Ayezhanim Kızlar bende şuan 36 haftaligim vajinal doğum bekleyenler yaptığınız herhangi bir egzersiz ya da çalışma var mı şimdiden başlasak erken mi olur acaba 37 de mi başlasam ?
Yamani MintPink bende 35+3. Ancak nasil dogum olacagi henuz belirsiz catim ve sartlar uygunsa normal dogum dusunuyorum