bendeanneoldum_ Alparslannnn 35 haftalık şuan oğluşm olucak ismi de Alparslan hem heyecanlıym hemde korkuyom baklm rabbim sağlıkli hayırlı evlat hayırlı doğum nasip etsin herkese inşallah 🥰🙏🧿
Nerfemm Alparslannnn 35+4üz oğluşumla bizde. Agustos 10 ile 15 arasına gün verecek nasipse 10 gün sonra gittigimde tam gün belli olurmuş. Normal icin diretmiyorum çünkü bir an önce dogurmak istiyorum fenalardayım artık cok zor hersey
Alparslannnn Nerfemm aynı benimde ya bir an önce gelsin 10 gün sonra gün alıcam inşallah agustosun 7 sine denk falan geliyor sonra 🥰
Xname rosemomm bende 37+1 ı’m ne gibi belirtilerin var erken mi olur geç mi bende merak içerisindeyim valla ☺
1prensesannesi_ Alparslannnn bizde 34+1 haftalık olduk ağustosun sonunda doğum inşallah biraz heyecan sevinç birbirine karıştı 🤭😍☺️
Tugrann-annesi0404 3Tospikannesi Ben de 33+6 da sen nasıl temmuzda doğurmayı düşünüyorsun. Senin doğum Eylül 4 falandır erken olsa bile Ağustos da olur🙂
3Tospikannesi Tugrann-annesi0404 evet Eylül’de ama ben 36 haftalık doğum yapıyorum doktorum ağustos başı veya ortası gibi gelir dedi dün nişanım geldi beniö kız aceleci biraz sağ salim gelsin de 🥰