Dear blok demedi. aynı sizin yukarıda anlattığınız gibi dedi. yani kalp ritim bozukluğu (aritmi) var dedi.
28+4 haftalık olduk

bsraynk 1 aylık olunca getirin dedi getirdim sorun cıkmadı 6 aylık istedi getirdim sorun cıkmadı tekrar 1 yaşında dedi getir korona felan cıkmıştı o zman hastanelerden korkuyorduk 1 buçuk yaşında gittik yine sorun cıkmayınca daha gelmenize gerek yok dedi bir sorun yok

Eflinnisa Allahıma şükürler olsun. Sağlıklı büyüsün tüm çoçuklar

Dear bana da aynı şeyi söylediler detaylı ultrasonda anne karnında da geçebiliyor denildi şimdi düzeldi şükür bir sorun kalmadı 😊

Dear henüz öyle birsey yok nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama izmir behcet uz kardiyoloji bölümünü tavsiye ederim annem bende aynı durumu yaşamış sürekli bu hastane altında takipteydim 17 yıl hastasıydım eğer erken teşhis yapılırsa hiçbir sıkıntı çıkmıyor sonrasında benim 3 yaşımdayken farkedilmis hala hastalığım devam ediyor ama erkenden birsey yapılırsa sonrasında düzeliyor geçmiş olsun

Dear bizim doğuma kadar hiçbişey yoktu 39+3 te acil sezeryan oldum kalp ritim bozukluğu oldu ve acil sezeryana girdim 1 yaşına kadar hiçbir sorun çıkmadı 1 yaşından sonra tesadüf sağlık ocağı doktorun farketmediyle muayne olduk kalbinde büyük bir delik var ameliyat yaşını ve kilosunu bekliyoruz

Mervenur_kcbs 😳 Sonradan mı delik oldu yani? Nasıl farkedemediler onu detaylıda? Allah yardımcınız olsun🤲🏻