????
Kalpte ritm bozukluğu
Dear çocuk kardiyolojinin takibinde olucaksınız doğum sonrası aritmi polikliniği bakıcak ilaç vericek duruma göre geçmiş olsun
Sellmaseellma teşekkür ederim
Dear 4 sene önce oğluma hamileyken karnımda kalp atışları yavaştı karnıma eko çekilerek bakıldı sorun cıkmadı doğduktan sonra bebeği getir kontrol edelim dediler gittim bir sorun olmadı
bsraynk 1 aylık olunca getirin dedi getirdim sorun cıkmadı 6 aylık istedi getirdim sorun cıkmadı tekrar 1 yaşında dedi getir korona felan cıkmıştı o zman hastanelerden korkuyorduk 1 buçuk yaşında gittik yine sorun cıkmayınca daha gelmenize gerek yok dedi bir sorun yok
bsraynk inşallah canım
Dear bana da aynı şeyi söylediler detaylı ultrasonda anne karnında da geçebiliyor denildi şimdi düzeldi şükür bir sorun kalmadı 😊
Dear henüz öyle birsey yok nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama izmir behcet uz kardiyoloji bölümünü tavsiye ederim annem bende aynı durumu yaşamış sürekli bu hastane altında takipteydim 17 yıl hastasıydım eğer erken teşhis yapılırsa hiçbir sıkıntı çıkmıyor sonrasında benim 3 yaşımdayken farkedilmis hala hastalığım devam ediyor ama erkenden birsey yapılırsa sonrasında düzeliyor geçmiş olsun
Aasli-342874 anne jarnında düzelmez denildi bize 😔 bende bbelki düzelir diye bekliyorum.
peki doğum yaptınız mı?
bsraynk hayır doğum yapmadım 32 haftalığım daha
Aasli-342874 anladım sizin daha az kalmış doğuma.
sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Dear bizim doğuma kadar hiçbişey yoktu 39+3 te acil sezeryan oldum kalp ritim bozukluğu oldu ve acil sezeryana girdim 1 yaşına kadar hiçbir sorun çıkmadı 1 yaşından sonra tesadüf sağlık ocağı doktorun farketmediyle muayne olduk kalbinde büyük bir delik var ameliyat yaşını ve kilosunu bekliyoruz
Aasli-342874 Gercekten mi ya? Ay çok şükür🤲🏻 İnşAllah bizde de geçer