Servikal dikiş
Gulu36_ benim rahim ağzında polip vardı onun alınmasına bağlı olarak rahim ağzı kısalığı oluştu 21 mm de dikiş atıldı 19 haftalikti. 37+0 da dikişimi aldılar zorlu bı dikiş alınması yaşamama rağmen açılmam bile yok 38+5 olduk hala doğmadı kasılma sancı hiç bişey yok ve ben serklaj varken hiç oturmadim tabi kişiden kişiye değişir bu, arkadaşım sürekli yatmasına rağmen 7 aylık doğum yaptı. Yani kim ne dese boş herkesin durumu kendine göre farklı oluyor ve bunu bilemiyoruz maalesef 🤷
Yagmurmeric arkadaşınız doğum yaptığında kaç haftalıktı bende 2 hafta önce serklaj oldum ve göbeğim aşağıya düştü gibi bebeğin hareketleri de aşağıda erken gelicek diye korkuyorum 😔
- Düzenlendi
Hasret99 28 haftalikti da çok kasılma ve ağrıyla gitmiş hastaneye öyle karın düşmesi hareketlerini aşağıda hissetme yoktu bide çok enfeksiyonu vardı serklajli da olunca dikişi dayanmadi ama bebeği yaşıyor gayet de iyi durumu gün geçtikçe büyüyor. Siz kaçıncı haftadasiniz endiselenmeyin bazen öyle bı baskı yapiyolarki vajinada zonklama hissi bile oluyo çok aşağıda hareket ettikleri oluyor durusundan kaynaklı nerede hissettigin ben 26-27 de öyle hissediyodum.mesela
Hnd3535 aminnnn inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinnnn 🙏
Yagmurmeric benimde şuan 28 haftalık biraz endişeliyim en azından 34 görebilsek keşke 😔
Hasret99 ne skntin var ki canım srklaj olduğun halde kisalma olmaz ise korkma
Hasret99 vallahi 34 de bahane ben de serklajliyim 18 haftada geldim.keske 28 dedim ilk hedef sonra keşke 32 ye gelsem dedim.oda oldu simdi de 34 olacam yarin ama fakat bebis 2 hafta gerideymis toparlandı mi bilmiyorum bebis8n suyu da biraz azmış bebege yetecek kadarmış doğuma kadar götürür azalmaz ise dedi doktorum şimdi yine endişeleniyorum yani demek istediğim serklajdan korkma büyük Bi problemin yoksa benim.serklaj sknti vermedi fakat gelisim geriligi felan çıktı gerçi serklajin da Bi skntiis Bi süre sonra su sızması yapiyo yani ne yaparsan yap
Semanur58mom karın aşağıya indi baskı hissim hala geçmedi
Semanur58mom şuan benimde ilk hedefim 30 ondan sonra 34 benimde bebeğimin gelişimi önde 3 buçuk hafta kadar önde kilosu normale göre fazla ama ne kadar benimle durursa o kadar iyi tabiki
Hasret99 asko benim karnım tümden aşağıda sanırsın bugün yarın doğum yapacak gibi duruyor tamam korkuluyor ama inan elden gelir bisey yok ayrıca gelirsin sende inslalah o haftaya karninin indiğini Bi başkası da anlıyor mu eğer anlıyor ise karnın gerçekten inmiştir ama sadece sen diyorsan psikolojik de olabilir
- Düzenlendi
Semanur58mom anlaşılıyor dışarıdan düştüğü ama başka bir belirti yok kasılma vs
Hasret99 inşallah bisey olmwz doktoruna söyledinmi bu durumu ne diyo
- Düzenlendi
Semanur58mom doktoruma çarşamba gidicem bakalım ne diyecek endişeliyim ama pozitif düşünmeye çalışıyorum umarım herşey iyi olur ve zamanında gelir tek duam 🙏
Hasret99 inşallah canım benim Bi problem yoktur umarım endişelenme hareketler vs iyiyse sknti yoktur
Semanur58mom çok şükür hareketlerinde bir azalma yok iyi
Hasret99 ozman endişelenme bisey olmaz allahin izni ile
Semanur58mom oluyor serklajda 38di simdi28.aktiv olduysan kisalicak kisalmayanlar yalmizca tuvalete kalkanlar malesef su an hastanededyim ve kisalma yasayanlar kendini işe verenler hepsi
Sara-2007 yok valla ben 1 saat 2 saat yürüyüş de yapıyorum evin içinde dolanıyorum da bizim sağlık ocağı nerden baksan yavaş yurudugumdeb 2 saat gidiş geliş ona rağmen kisalma olmadı şükür ve 40 mm rahim.agzim benim yani demem o ki doktordan doktora değişiyor bu durum
Semanur58mom kecmis olsun benve doktordam doktora degil insandan insana degisiyot
Ben yurudum kisaldi arkadasim okuyotum burdan coöusunda kisaldi
Bence yurusuyus yapdim kislamadi demekde dogru degil birisi yapib kisalirsa dogru degil🥰