Sara-2007 yok valla ben 1 saat 2 saat yürüyüş de yapıyorum evin içinde dolanıyorum da bizim sağlık ocağı nerden baksan yavaş yurudugumdeb 2 saat gidiş geliş ona rağmen kisalma olmadı şükür ve 40 mm rahim.agzim benim yani demem o ki doktordan doktora değişiyor bu durum

Semanur58mom kecmis olsun benve doktordam doktora degil insandan insana degisiyot
    Ben yurudum kisaldi arkadasim okuyotum burdan coöusunda kisaldi
    Bence yurusuyus yapdim kislamadi demekde dogru degil birisi yapib kisalirsa dogru degil🥰

Sara-2007 canım benim herkezde farklı oluyo zaten bunun tartışmasını yapamam herkes doktoruna göre hareket efecek benim doktorum fazla yormadan işlerini bile yapabilirsin dedi ben yapmadım ama kimse kimseye zorla bisey yaptırmaz yani varsa bi problem sknti yapmasınlar doktorlarının dediğini yapsınlar ayrıca sende oldu diye herkezde olacak diye bi kaide de yok bunu da belirteyim

Semanur58mom doğru soyluyorunuz ama bazen doktorlar praseduru uyguluyor ve normale donebilirsin diyolar.bende ikizlerimde az az evde durub yata bilirsen dediler benke daklkdim iki hafta sonra serklajdan su geldi acildi malesef
        Doktorumu degisdim bana yatak dedi hastaneye yatirdi cok sukur suyum gelmedi

Sara-2007 doktorlar hastanin durumuna gore karat veriyor sonucta. Benim doktorum calismamda sikinti gormedi. 32. Haftaya kadar calistim. 38 de dogum yapmistim. Calisti diye de herkesin serviks uzunlugu kisalacak diye bir sey yok

Gulu36_ Hiç korkma canım bende çok korkmuştum çok şükür 34 e geldim ki benim ayrıca dikisten sonra hunilesme ve kisalma devam etti.Kendini yorma ilaçlarını zamanında kullan ve genelde dinlen.Hocam iyi geldik bu haftalara dedi şuanda nefes problemi yaşıyorum.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize canım bol dua et

Roses44 Canımmm sen nasılsınn??? Masallah vallahi büyüyor az kaldııı.🥰 Kasılmalar başımıza bela oldu be valla ne kullanıyorsun ilaç?

Gdmr iyi diyeyim canım iyi olsun nefes sıkıntısı çekiyorum gece uykudan uyandıran öyle oturup kaliyorum 2 3 saat napacam bilmiyorum bayadir yoksun sen nasılsın nasıl gidiyor

• Gdmr bunu yanıtladı.

Gdmr ilaç sadece kasılma için progestan kullanıyorum onun dışında oksapar 6 lik coraspin magnezyum ve kan ilacı yok yok bende😊 yinede şükür

Roses44 Cok gecmis olsun canımm evet uzun süre kayıplardaydım Allaha sükür iyiyim adalat kullanıyorum canım bende kasılmalar icin az kaldı sabırrr ☺️

Gdmr Allah razı olsun canım benim Rabbim sağlıklı sıhhatli yavrularımızi kucağımıza almayı nasip etsin