Gunaydin kizlarr🤗 bende 21 yasindayim 26+3haftalik hamileyim oglum olucak Allahin izniyle 😚
19-20 yaş anneleri ??
39haftadayım ama Doğuma dair tık belirti Yok 🙃🙃
Merhaba hamişler 🤗 Bende 21 yaşındayım 27+2 haftalığız 😍😍
YamacDemirinAnnesi ne cok 20li yaslarda hamile varmis😁
MervanRonyaJinda maşallah in var Rabbim sağlık la ve hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah 🙂 🙂
Yenianne17 hiç korkutma kendini benimde ilk gebeliğim suan 26 haftalık olduk bile 🙂 senin bu haftalarda bol bol dinlenmen lazım allahın izniyle hiç bir şey olmaz bebegine 🙂 🙂
Yesimgedikk evet hepimiz genciz😍
hcrnya dinlebilsem keşke yeni maalesef dedemi kaybettim beş ay önce de babamı psikolojik olarak çok bitkinin
Yenianne17 başın sağolsun Rabbim mekanların i cennet eylesin inşallah 🙁 ama senin bu haftalar çok önemli eğer dinlenmezsen düzenli beslenmessen allah korusun Rabbim nasip etmesin ama düşüğe davetiye çıkarmış olursun
19 yaşında 2. Bebekini bekleyen anneyim meraba
BurhanZehrazdemir maşallah 🤗
Yenianne17 başınız sağolsun canım
BurhanZehrazdemir kız maşallah kaç yasında evlendin 😍😍
Yenianne17 ben o haftalar da bol bol dinlendim ama pek beslendigimi söyleyemem çünkü benim çok kötü bulantili kusmali birdonem geçirdim hiç evime giremiyodum çünkü evim bana çok kötü kokuyordu halen bile bulantı kusmalarim var ama çok şükür iki günde bir falan olmaya başladı azaldı yani gerçekten mide bulantisi kusma çok berbat bi durum 🙁
AliAysenurBuzdemir 18 de evlendim hemen hamile kaldım 😂 Şubatta kızımı kucağıma aldı haziranda 19 oldum ☺ Temmuzda tekrar hamile olduğumu öğrendim 🤰🏼
BurhanZehrazdemir maşallahh 😂😍😍
Bende 20 yaşındayım 15 haftalık olduk herkese merhaba
BurhanZehrazdemir ilkini normal mi yaptın ?