BurhanZehrazdemir AliAysenurBuzdemir 18 de evlendim hemen hamile kaldım 😂 Şubatta kızımı kucağıma aldı haziranda 19 oldum ☺ Temmuzda tekrar hamile olduğumu öğrendim 🤰🏼
hcrnya BurhanZehrazdemir Wallahi hızlısın tebrikler ama bence en iyisini yaptın ikisi birlikte buyurler ve senin le arkadaş gibi buyurler genç anne olmanın avantajlarından cocuklarinla arkadaş gibi birlikte büyümek ♥♥♥
cansuece 22 yaşım. bu kategori için 2fazlayım ama yine de yazayım dedim 😁 Balıkesir Ayvalık’tayım ilk hamilelik ve daha 13hafta 2günlüğüz 🙈cinsiyet se net olmamakla birlikte %70kız dendi.ilerde inşallah netleşir.
Yenianne17 hcrnya bende de mide bulantısı kusma yok tiksinme var mide bulantısı da çok yersem falan oluyor
hcrnya Yenianne17 ben 5 haftalık ken öğrendim hamile olduğumu 6. Haftada bulantilar başladı artık senin gibi sadece tiksinme olsa çok güzel allaha sukrederdim inşallah bulantı kusma yasamazsin 🙂
Yenianne17 hcrnya inşallah inşallah bebeğim sağlıklı olsun da valla gerekirse kusma olsun yeter ki onu kucağıma sağ Salim alıyım 😀