Günaydın kızlar bende 20 yaşındayım aslında ama kimlikte 21 izmirde yaşıyorum 4 haftalık hamileyim🤗
19-20 yaş anneleri ??
Merhaba bursada yaşıyorum 20 yaşındaym 31 haftalık hamileyim oğlum olucak inşallah hayırlısıyla 😊
Günaydın güzel anneler❣ Bursa'da yaşıyorum bende 22 yaşındayım 23 haftalık hamileyim kızım olacak 😍💓
Günaydın güzel anneler 23 yaşındayım size 35+3 den merhaba diyorum
Günaydın güzel Anneler ♡ bende izmirde yaşıyorum 20 yaşındayım 26 haftalık erkek bebeğe hamileyimm 🙂 🙂
Günaydınlar bende 8 haftalığım 20 yaşındayım İstanbul’da yaşıyorum yalnız bişi de korkuyorum anne karnın da kalp durması olabilirmiyormuş bu beni çok endişelendiriyor ilk gebeliğim
Günaydın ben de 20 yaşındayım ilk gebeliğim bursadan 😍
Gunaydin kizlarr🤗 bende 21 yasindayim 26+3haftalik hamileyim oglum olucak Allahin izniyle 😚
39haftadayım ama Doğuma dair tık belirti Yok 🙃🙃
Merhaba hamişler 🤗 Bende 21 yaşındayım 27+2 haftalığız 😍😍
YamacDemirinAnnesi ne cok 20li yaslarda hamile varmis😁
MervanRonyaJinda maşallah in var Rabbim sağlık la ve hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah 🙂 🙂
Yenianne17 hiç korkutma kendini benimde ilk gebeliğim suan 26 haftalık olduk bile 🙂 senin bu haftalarda bol bol dinlenmen lazım allahın izniyle hiç bir şey olmaz bebegine 🙂 🙂
Yesimgedikk evet hepimiz genciz😍
hcrnya dinlebilsem keşke yeni maalesef dedemi kaybettim beş ay önce de babamı psikolojik olarak çok bitkinin
Yenianne17 başın sağolsun Rabbim mekanların i cennet eylesin inşallah 🙁 ama senin bu haftalar çok önemli eğer dinlenmezsen düzenli beslenmessen allah korusun Rabbim nasip etmesin ama düşüğe davetiye çıkarmış olursun
19 yaşında 2. Bebekini bekleyen anneyim meraba
BurhanZehrazdemir maşallah 🤗
Yenianne17 başınız sağolsun canım
BurhanZehrazdemir kız maşallah kaç yasında evlendin 😍😍