BusraBercin Dnss0050 yanlış hatırlamıyorsam 6. Hafta da lekelenmem olduğu için baslatmıştı doktorum.13 . Haftada bıraktım
DilekKorkmaz02 Dnss0050 11. Haftada kanamam başladı 5 gün iğnesini kullanıp sonrasında hapa geçtik 1 ay boyunca progestan hap kullandım kanamam da durdu zaten 16. Hafta itibariyle bıraktım
Ireeeeem Aylinsevim ben de aynı 29 haftalık oldum ve progestan fitil başladım. Kasılmalarım var sizin de mi kasılmanız vardı?
mariye0915- DilekKorkmaz02 kanaman olduğunda bir sıkıntın oldu mu . Bende var korkuyorum biraz , normal mi 6+2 haftam
Fatma1- Sebnem9593 bende bayağıdır kullanıyorum da yaklaşık 2 ay olacak. Üç tane de iğnesini olmuştum. Sizin tekrar mı kanama oldu yeniden başlattı bırakınca bir daha başlatmaz diye düşünmüştüm
eceedmrll ikidelibirkedibirbebek kanamaniz devam ediyor mu? Bende hala kullanıyorum 21 . Haftadayim ara ara lekeler geliyor ayda bir iki ufak tefek
Civciv53 Dnss0050 içtiğim zaman bende de baş dönmesi çok yapmıştı. Doktorum fitil olarak alındığında daha etkili ve yan etkilerinin olmadığını söyledi. Fitil olarak kullandığımda baş dönmesi olmuyor. 5 haftalıktan itibaren kullanıyorum 10. Haftadayım
Zeynep_grt Dnss0050 benim tansiyonumu dusuruyordu surekli ilk hamileligimde de oyleydi o zaman kimse birsey dememisti simdiki hamileligimde dr tabsiyon dusuklugu yapar fitil olarak alttan al hem daha etkili dedi alttan alinca rahatladim
minibebisim Dnss0050 beeeennn az önce bayıldım evin içinde, başım aşırı dönüyo ve dengemi kaynediyorum önümü göremiyorum çok kötüyüm ve daha 3.kez kullanıyorum
Sebahat25 Bana da hıc bır sıkayetım yokken verdı doktor almadım ezcaneden manyak adam sovuyorum arkasından sadece ıhtıyac olur anlarım ama sırf ılac verıyım olmamalı
Vga16 Sebahat25 belki sana söylemediği bir nedenden dolayı vermiştir rahim ağzı kısalığı vs. İçinde kullanılıyor belirti olmuyor onda da
Eses01 Sebahat25 banada şikayetim yokken verdi doktor hiçbir yan etkisi yok kullandım ve iyikide kullanmışım
Floraflorr Sebahat25 evet aynısını bana da yaptı erken doğum riskim de yok herhangi bir anormallik de yok kafayı yemişler ya
Canimucizem benaslindayohum doğum sezeryan mi olucak normal doğum şansı var mı acaba benimde sanırım doğuma kadar devam 32de belki biraktiririm dedi çünkü
Sultan_46 Erken doğum riski vardı 23. Haftadan beri kullanıyorum. Yarın 34 hafta olacak inşallah ben hep fitil olarak kullandım.
Kfybstn92 Progestani fitil olarak kullaniyorum bende .Ama ben lavoba ihtiyqci olduğunda rahimde yanma oluyor idrar yaparken değil ama.Acaba tahriş mi oldu ki
Lavinya16 Kfybstn92 çook tahriş yapıyor ben ilaç tamamen akınca bepantol pişik kremi kullanıyorum doktorum söyledi
Floraflorr Kfybstn92 enfeksiyonunuz olabilir belki bu riski de o tetikledi tam idrar tetkiki isteyinndoktorunuzla konuşup bende de durum aynı çünkü
Nrcn91 Haftada kasılmalarım başladı o zaman progestan günde 2 tane icmeye basladım . Ama çok sersemlik bas dönmesi yaptı fitil olarak günde bir kullanıyorum suanda 28+2 yiz. 1 ay daha kullan dedi bırakacagız herhalde 32. Haftada
Senayuzuntas Nrcn91 Oral yolla olanı mi fitil olarak kullandınız yoksa normal fitil formunu mu kullandınız acaba
Bsrslr Dnss0050 7. Hafta da başladım canım gunde 3 tane içiyordum 12 haftalık olduğumda bıraktı doktorum 1 dusuk yaptım şuan 13 haftalık hamileyim rahim arkası kanamam vardı onun için kulland fitil olarak değil ağız yoluyla aldim
queencz Bsrslr çok kg aldırdı mı? Beni bi anda şişirdi anlamayadım, eczacı fitil olarak al yan etkileri azalır dedi öyle devam ediyorum
hilal4721 Bsrslr bende yeni başladım rahimde kanma var dedi ağızdan alıyorum mide bulantısı uyku halsizlik ayrı yapıyor ya inşallah emeklerimiz acılarımız boşuna gitmez rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Balahatunn Haftamda ogrenir ogrenmez basladim. Simdi 15 haftaligim hala devam. Ilk baslarda alttan kullandim yan etkisi hic olmamisti. Serklajdan sonra agizdan aliyorum artik. Uyku,yorgunluk yapiyor
Gzdece Balahatunn serklajdan sonra doktor mu söyledi ağızdan almayı siz mi öyle kullanıyorsunuz. Ben de Serklajlıyım enfeksiyon yapıyor gibi geliyor.
mucizemgelsin61 Balahatunn canım serklajdan sonra dikkat etmen gereken şeyler varmı ne bilim sürekli yatış halindemisin yoksa normal günlük hayatına devam ediyormusun