Neler denebilcegini biliyorum zararlarıni da ama gerçekten engel olamıyorum 25+5 teyiz sigara içen var mı aranızda arkadaşlar benim psikolojim bu yönden çok bozuldu suçluluk duygusu yüzünden hamileligimden zevk alamıyorum🙁((
Sigara
malesef bende içiyorum
Bende aynı durumdayım bırakırım diyodum ama olmadı dayanamıyorum çok üzülüyorum engelde olamıyorum
Kızlar ben ilk gebeliğimde çok denedim bırakamadım şuan ikinci gebeliğim 13+4 bırakamıyorum kimseninde bu konuda kötü düşüncelerini umursamıyorum biz annesi olarak herşeyin farkındayız . Doktorum da bu konuda beni hiç zorlamadı hatta bende içtim olmayınca olmuyor işte bebeklerimiz Allah’a emanet dedi . Birşey olacaksa içmeyende de oluyor çekeceğin varsa çekersin çok şükür kızım da bi sorun yaşamadım Bundada yaşamam inşallah az içmeye çalış canını sıkma 😊
İstersenz bırakabiLirsiniz biz dünyaya insan getiren önemLi warLıkLarız basit bi aLışkanlığımı bırakamıcaz karnındakinden dahamı değerLi günde iki paketi gömen biriydim şimdi içmiyorum... int eLinizin aLtında bebeğe werdiği zararLarı açıp gözünüzle görmenizi isterim iyi günler ☺
Malesef bende birakamiyorum 26+3 haftalik hamileyim ama sigara aklimdan cikmiyo malesef cok korkuyoruk bende bisey olcak bebegime diye ama kendimede engel olamiyorum bende gunde 6 7 tane iciyorum 😐
Yesimgedikk ya ben çok korkuyorum tiryaki değilim ama çok içmek istiyorum tutuyorum kendimi nereye kadar bilmem
- Haftadayım malesef ben de bırakamadım, evet çok kötü ama herkes aynı değil malesef içmeyenleri gerçekten tebrik ediyorum çok zor bir iş başarmışsınız bence tamamen psikolojik,iradesiz olduğumu anlamış oldum ben de
Yesimgedikk Allah’ın izniyle bir şey olmaz tabiki içmemek en iyisi ama kendine haksızlık etme bu şekilde onun stresi vs daha kötü önceden bırakmak lazım teşvik etmek gibi olmasın ama 5 6 sigaranın en azından sadece sigaranın etkilemeyeceği kanaatindeyim ama tavsiyem yarım yarım iç en fazla toksin dipteymiş
Arkadaşlar hamilelikten önce bende okadar çok içiyordum ki günde iki paket nerdeyse dayanamıyordum,hamile oldugumu ögrendigim gün anında bıraktım ,üstelik şuan kokusuna dahi tahamülüm yok,sanırım psikolojik,bebegimizi düşünelimm,bence bırakabiliriz,eşim paketini evde bırakıyor yanında taşımıyor ,normalde o sigarayı evde görüp bitirmek için can atan ben şuan paketten tiksiniyorum,Allah yardımcınız olsun🙋
Yazelimm bende içiyordum ilk öğrendikten sonra 3 4 tane içmeye başladım günde şuan 15 +2 deym günde yarım tane bile değil 1 2 nefes kadar. Ben şöyle bıraktım önce gündelık sayıyı 4 3 2 derken azalttım şuan dedğim gibi içiyorum işte. İlla ki içiyorsan yapacak bişey yok keşke hiç içmesek.. hıı bazenn canım öyle bi istiyor kı anlatamam ama kendımı tutuyorum. Sende yapabilirsin bence 🙂
Kafada bitirmek en önemlisi ben hep düşünüyordum hamile kalınca nasım bırakıcam falan diye ona bile kalmadan evlenmeden 1 sene önce bıraktım bir anda içmicem dedim ve bitti benim için birazda inat olucak tabii 2 sene olcak nerdeyse şimdi hamileyim 2 aylık ve hala içmiyorum inşallah sizde bırakırsınız herşey kafada bitiyor
BurhanZehrazdemir oyle dıosunz ama Allah korusun saglıklı dogsa da sonrakı gelısımı ıcın olumsuz etkılerı var bırakmanız cok ıı olr bende ıcıyorum normalde hatta ılk hamılelıgım ılk gunlerde oturup aglıyodum gunlerce sonra bı braktım daha da canım ıstemedı sımdı kokusu bıle mıdemı bulandırıyo deneyın bıkax gn ustuste hc ıcmeyn snra vucut alısmaya baslıo ☺