Nursevindik ikisin de d aynı agrı birinde uyanıksın belden asagın uyusuk birinde tamamen uyuyorsun kolay diye bişe yok ikisi de aynı şey
Nursevindik ben spinaş oldum memnun kaldım geneli bilmediğim için spinal ama çevremde genel olan kimse memnun değildi hem her anına şahit olmak da ayrı bi duygu
    Nursevindik tabikide spinal genel anesteziden ciktigin an o kesik acıları agriyla uyaniyosun ve 3 saat gecmeden hicbi sekilde agri kesici vermiyolar yemek yemek yasak aksama kadr spinalde oyle degil belden uyuştugun icin 3 saat daha uyusuk olcaksin ameliyattan sonra ve 3 saatin sonunda agrilari hissediyosun ondada hemen agri kesici yapiyolar o agrida geciyo ve katı seyler haric istesigini yiyip iciyosun spinal anestezide ❤ ben spinal anesteziyle dogum yaptim iyikide oyle yapmisim agri sizi icinde uyanmadim en azindan 🤗
      Elif4334 ben bacaklarım uyuşunca paniklerim diye korkuyorum tek sıkıntım o aslında bir panikleme oluyor mu
        Nursevindik hayır hiç paniklemiyosunuz zaten sizi sakinleştiren biri oluyo yanınızda sohbet ederken ne ara bebek çıkıyo hiç anlamıyosunuz bile ben panik yapmadıysam siz hiç yapmazsınız korkmayın ben bide acil alındım bebeğin kalp atışları durdu denildi normalden sezaryene döndük hiç panik yapılıcak bi durum yok
        Nursevindik hayır panik falan olmuyosun canım benim aksine rahatlıyosun orasi biraz soguk sende çıplaksin ustunde ip ince bi önlükle goturuyolar seni oraya girdiginde titreme geliyo insana bacaklarin uyusunca üşümende geciyo rahatliyosun sonra anestezi uzmani seninle sohbete geciyo o ara bi miğde bulantisi yaşiyosun 3 sefer derin bi nefes al migde bulantin aninda kesiliyo sen miğdem bulaniyo dedigin an anestezi uzamnin zaten seni yönlendiriyo derin nefes al diyo sen gecmiyo saniyosun kuscam diyosun kus diyo o andada kusma isteğin geçiyo çunku bebeginin aglama sesini duyuyosun oan 🤗 migde bulantin uygulanan anesteziden kaynaklanmiyo cnku sen kesilmis oluyosun o an bebegi cikartmak icin bağarsaklarini itiyo doktor oda ister istemez migde bulantisi yapiyo korkulcak hicbisey yok canim rahat ol 🤗❤