Bursa17 belki de erkek hissetti yanılma yaptı haftaya aldım vallaha randevu dayanamayıp. Bakalım ne olacak 😀

İki oğlumda da 11 haftalıkken öğrendim cinsiyeti hiç bulantım olmadı çok rahat hamilelik yaşadım şuan yine hamileyim ama aşırı bulantı uyuma istediği bu farklı kız hissediyorum inşallah öyledir ☺️

Ruyaninprensi keşke öyle olsa benimde hamileliğim ikisiniden okadar farklıydı migdem bulaniyordu kesin kız dedik oda erkekmis inşallah senin farklıdır canm

Aaa122 15. haftada rkiye benziyor dedi başka bir doktora gittim eliyle kapatmış dedi sonra bir çıkıntı var pipide olabilir dedi

Aaa122 Aynen öyle hani rabbim sağlıklı sıhhatli versin orası ayrı ama kızım olmasını da çok isterimm

Aaa122 ikili test yaptırdınız mı ? Oradaki sonuça göre de tahmin edebiliriz 🙈ben de doğru çıktı 🙊

esraEb yaptırdım da sonucu daha çıkmadı nasıl oluyor değerin kaç çıkması lazım çıkınca bakayım hemen ay heyecanlandım

Aaa122 Free Bhcg diye bi değer var. O değer 50 altında ise erkek üstünde ise kız diyorlar 🙈😄 çoğu kişide doğru çıkıyor ama çıkmayanlar da var. Benimki ve çevremde birkaç kişinin doğru çıktı