Benimde 11 Temmuz 🥹 hep duygusallık hem korku hem heyecan hem uykusuzluk hepsi bir arada 🥹🥹
11 temmuz doğum olanlar
Elif-kurt25 o zamana kadar doğurmaktan ve alttan kesi atılmasından korkuyorum
- Düzenlendi
Benim de çatım darmış ve bebeğin kafası 1 hafta önde. 11 temmuz sezeryan günü. Çokkk korkuyorum sezeryan sonrası ağrıdan. Umarım kolaylıkla atlatırız🙏🏻😢🥲
dilay_06 benim de 12 temmuzda sezaryen olacak. Baştan beri normal düşünüyordum ameliyat fikri beni çok korkutuyordu ama doktor bebeğin biraz iri olduğunu söyleyince vazgeçtim sezaryen günü aldım 🤦🏻♀️ bende alttan kesilmektense karnımın kesilmesi beni daha az etkiler diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
dilay_06 bende öyle iki gündür sabah kusma ve ishal var alt tarafta daha çok batma kasiklarda daha çok batma var umarım üç gün içinde bisey olmaz 🥺
- Düzenlendi
Elif-kurt25 bende kabız var gaz var ıkınamıyorum ağrı sancı batma ayrı
dilay_06 hayırlısı olsun hepimiz için inşallah kolayca çabucak atlatırız 🤲🏼
dilay_06 aman dikkat zorlama kendini sakın dondurma ye iyi gelir
Elif-kurt25 zorlamamaya çalışıyorum
dilay_06 catin darsa normal doğum yapaman zaten bacimmm
Ay bana da bebek kanala girmiş 2 cm açıklığın var 10 Temmuz gel bakalım 4 cm oldu isen doğum başlatacağım dedi. Hem heyecanlıyım hem gerginim
aysegul_46 evet ama ya suyum gelirse bebeğin başı alttan gözükürse
Gezgin1Anne gerilme aman gerilirsen daha zor ben normali beklesem bu kadar gerilmezdim
dilay_06 o zman direk hastaneye gidersin sezeryana alırlar çatı darlığı önemli bişey
aysegul_46 anladım bakalım İnşallah gelmez salı günü de hayırlısıyla sezaryen olup çıkarım
dilay_06 benim de 11 temmuz ama bugün sancım var belim ağrıyor kasılma oluyor aşırı halsizim. Bugün doğurmayı çok istemiştim psikolojik mi acaba bu haller🤦🏻♀️ korkma her şey yolunda gidecek diye düşün🙏 güzelce gününde doğuracağız sağlıklı şekilde 💕
Aldık kabul ettik 777 😅🤭