Benimde 11 Temmuz 🥹 hep duygusallık hem korku hem heyecan hem uykusuzluk hepsi bir arada 🥹🥹

Benim de çatım darmış ve bebeğin kafası 1 hafta önde. 11 temmuz sezeryan günü. Çokkk korkuyorum sezeryan sonrası ağrıdan. Umarım kolaylıkla atlatırız🙏🏻😢🥲

dilay_06 benim de 12 temmuzda sezaryen olacak. Baştan beri normal düşünüyordum ameliyat fikri beni çok korkutuyordu ama doktor bebeğin biraz iri olduğunu söyleyince vazgeçtim sezaryen günü aldım 🤦🏻‍♀️ bende alttan kesilmektense karnımın kesilmesi beni daha az etkiler diye düşünüyorum 🤷🏻‍♀️

dilay_06 bende öyle iki gündür sabah kusma ve ishal var alt tarafta daha çok batma kasiklarda daha çok batma var umarım üç gün içinde bisey olmaz 🥺

Ay bana da bebek kanala girmiş 2 cm açıklığın var 10 Temmuz gel bakalım 4 cm oldu isen doğum başlatacağım dedi. Hem heyecanlıyım hem gerginim

Gezgin1Anne gerilme aman gerilirsen daha zor ben normali beklesem bu kadar gerilmezdim

dilay_06 o zman direk hastaneye gidersin sezeryana alırlar çatı darlığı önemli bişey

dilay_06 benim de 11 temmuz ama bugün sancım var belim ağrıyor kasılma oluyor aşırı halsizim. Bugün doğurmayı çok istemiştim psikolojik mi acaba bu haller🤦🏻‍♀️ korkma her şey yolunda gidecek diye düşün🙏 güzelce gününde doğuracağız sağlıklı şekilde 💕
            Aldık kabul ettik 777 😅🤭