Normal doğum çok istedim ama şimdi de korkuyorum salıdan önce doğurmaktan çatın dar dedi

dilay_06 valla ben de 2 hafta sonra olsun, 40.haftayı göreyim istiyorum var mı formülü? Geciktirmek için ne yapmalı?Yatmaktan şiştim 🙁

ecehanakbey yatmıyorum ama hurma yemeyi falan bıraktım sadece sade maden suyu içiyorum kasılmama etki eder belki umuduyla günde 2 tane 39+2 de alacak 38+5 im ama geriliyorum

dilay_06 bende de erken gelecek korkusu var, doğumdan korkum yok da sakin olmamız gerek aslında hissediyorlar :)
      Allah sağlıkla aldırsın kucağımıza 🤍

dilay_06 kontrol ettiler mi? Bende çatı muayenesi hala yapmadı 😕 en azından sezeryan olacağını biliyorsun o da iyi 🤞

Benimde 11 Temmuz 🥹 hep duygusallık hem korku hem heyecan hem uykusuzluk hepsi bir arada 🥹🥹

Benim de çatım darmış ve bebeğin kafası 1 hafta önde. 11 temmuz sezeryan günü. Çokkk korkuyorum sezeryan sonrası ağrıdan. Umarım kolaylıkla atlatırız🙏🏻😢🥲

dilay_06 benim de 12 temmuzda sezaryen olacak. Baştan beri normal düşünüyordum ameliyat fikri beni çok korkutuyordu ama doktor bebeğin biraz iri olduğunu söyleyince vazgeçtim sezaryen günü aldım 🤦🏻‍♀️ bende alttan kesilmektense karnımın kesilmesi beni daha az etkiler diye düşünüyorum 🤷🏻‍♀️

dilay_06 bende öyle iki gündür sabah kusma ve ishal var alt tarafta daha çok batma kasiklarda daha çok batma var umarım üç gün içinde bisey olmaz 🥺