boymomyz Zeynep-92 Sezaryen olacaksanız Şahin bey iyi 2 arkadaşım oldu , Ben defa Lifeye gidiyorum 9 bin sezaryen yükselirse Yaşama gitcem yükselmezse defada devam etcem 2,5 haftam kaldı günümde verildi ama işte zam olursa hastane değiştirmek zorunda kalcam
Zeynep-92 boymomyz bence bundan sonra zam gelmez 1 defa geldi bende mecbur irda takipliyom orda yaparım ama hayat hastanesi belki daha uygun olabilir
boymomyz Zeynep-92 Hayırlısı olsun canım eğer sezaryense manolya hanımada gidebilirsin kesisi iyiymiş tek kişilik oda . Doğum ne zamandı
boymomyz Zeynep-92 Amin amin inşallah rabbim evlatlarımızı korusun 🤲 sıcaktan çatlıyorum antebe alışamadım zaten bide sıcağı fena 🤦🏻♀️
262223-- Zeynep-92 sordunuz mi fiyatı bende yaşama gidiyorum doğumum Ağustos sonu Eylül başi gibi en son fiyat ne acaba
Zeynep-92 262223-- yok canım sormadım çarşamba tekrar gidicem mutlaka sorarım doğruysa burda birisi 10.300 yazmislardi ben tekrar sorucam
boymomyz 262223-- 9.300 çift kişilik 10.300 tek kişilik ama suanki fiyat . Komsumun akrabası orda dün aradı sordurdum canım . Yine sizlerin günleri var benim 2,5 haftam var doğum günü inşallah fiyat artmaz diye dua ediyorum 🤦🏻♀️ Defaya gidiyorum ben şuanlık orasıda 9
boymomyz 262223-- doğum stresi ayrı fiyat ayrı Allahım sonumuzu hayır etsin 🤲Valla bu gidişle evde doğurcaz gibi 🤣 Cevremdekilere diyorum böyle böyle , diyorlar ki devlete git antep nasıl bir yer bilen yok 😂
Hilal_polatttt Esindoruk hayır ben normal yada sezeryan doğum istemedim prenses epidural doğum artı tek kişilik oda 2 gün yatış bakım servisi ve lohusa eğitimi dahil. Normalde de doğumlar bu şekilde olmalı zaten özellikle ilkse. Hiçbir şey bilmeden çocuğu kucağıma alıp gidecek değildim. Bu arada isteyenler için yoga pilates eğitimi de veriliyor hastanede
Bahartryk Hilal_polatttt benim doktorum var 10gun oldu doğum yapalım memnun kaldım ncr hastenesinde emel peri Can Polat var kız kardeşimde ona gdiyor benimle beraber biz memnun kaldık