boymomyz Elifcik2121 eşim orda inmiş sormuş 9 bin demişler ilk doğum fln demiş eşim , 550 muayene 50 nst . Ayyyy doğumdan korkudan zaten ölüyorum bide bu stres hiç çekilmiyor herşeye zaten zam gelmiş ebebekte şampuanlar pişik kremleri uçmuş 🙄 Allahım sonumuzu hayır etsin
Elifcik2121 boymomyz ne yazık ki çok zor herşey kıyafet bez mama hepsi çok pahalı ama en azından doğum 19 bin değilmiş yani onu öğrenmiş olduk
Zeynep-92 Elifcik2121 yasam hastanesine gidiyorum zamlardan önce 7 bin demişlerdi şuan kaç oldu bilmiyorum yarın sorucam
262223-- Zeynep-92 sordunuz mi fiyatı bende yaşama gidiyorum doğumum Ağustos sonu Eylül başi gibi en son fiyat ne acaba
boymomyz Zeynep-92 Sezaryen olacaksanız Şahin bey iyi 2 arkadaşım oldu , Ben defa Lifeye gidiyorum 9 bin sezaryen yükselirse Yaşama gitcem yükselmezse defada devam etcem 2,5 haftam kaldı günümde verildi ama işte zam olursa hastane değiştirmek zorunda kalcam
Zeynep-92 boymomyz bence bundan sonra zam gelmez 1 defa geldi bende mecbur irda takipliyom orda yaparım ama hayat hastanesi belki daha uygun olabilir
boymomyz Zeynep-92 Hayırlısı olsun canım eğer sezaryense manolya hanımada gidebilirsin kesisi iyiymiş tek kişilik oda . Doğum ne zamandı
boymomyz Zeynep-92 Amin amin inşallah rabbim evlatlarımızı korusun 🤲 sıcaktan çatlıyorum antebe alışamadım zaten bide sıcağı fena 🤦🏻♀️
Zeynep-92 262223-- yok canım sormadım çarşamba tekrar gidicem mutlaka sorarım doğruysa burda birisi 10.300 yazmislardi ben tekrar sorucam
boymomyz 262223-- 9.300 çift kişilik 10.300 tek kişilik ama suanki fiyat . Komsumun akrabası orda dün aradı sordurdum canım . Yine sizlerin günleri var benim 2,5 haftam var doğum günü inşallah fiyat artmaz diye dua ediyorum 🤦🏻♀️ Defaya gidiyorum ben şuanlık orasıda 9
boymomyz 262223-- doğum stresi ayrı fiyat ayrı Allahım sonumuzu hayır etsin 🤲Valla bu gidişle evde doğurcaz gibi 🤣 Cevremdekilere diyorum böyle böyle , diyorlar ki devlete git antep nasıl bir yer bilen yok 😂