Bahartryk Hilal_polatttt benim doktorum var 10gun oldu doğum yapalım memnun kaldım ncr hastenesinde emel peri Can Polat var kız kardeşimde ona gdiyor benimle beraber biz memnun kaldık
072021 Bahartryk yani 7 bine mi doğum yaptınız benimde doktorum Emel hanım bugün doğum ücretini öğrendik 10 bin dediler
Zehraumut 072021 abooooo yandım ben özelde yapmaıcam sanırım doğulu offf devlere güven yok ben aralıkta doğurcam
Marysmommyy 072021 sezeryanmı 10 bin canım normal doğum ne kadar benimde doktorum emel hanım daha ogrenmedim zamlı fiyatını 6.500 normal 7000 sezeryandi zamdan önce
072021 Marysmommyy Evet benim. Doktorumda Emel hanım normal doğum 9 bin sezeryan 10 bin dediler ve indirim istedik doğumda indirim olmaz dediler
072021 Geçen ay gittiğimde bana da 7 bin denildi bu ay zam gelmiş ve daha 1 aya kadar yine bir zam gelmezse sasirmayin diyorlar
Bahartryk Ozdmr27 7 bin ama benim gittiğim gün gece 12den sonra zam olacak dediler bize o gün doğum yapmasaydim zamlı olacaktı 12 bin olmuş heralde smdi sezeryan