KumCi 25. Haftadan sonra çıktı disaridan daha yeni yeni belli oluyor sizin icin erken şuan 32+2 hala kimse inanmıyor

Avril kız bırak büyüsün hamile olduğunu hisset azcık darısı da bize inşallah çatlayacaksak da çatlarız yeter ki bugünlerin tadını çıkarabilelim 🥲

KumCi çıkar kızz bi kadın görmüştüm burda 37. Haftalarda falan göbek dümdüz nerdeyse😂😂 daha erken😂

Ada_ada bana da şimdiden sonra kilo alman lazım deyince ve alamayınca strese girdim haliyle bir de bakıyorum göbek yok hemen postlara sarılıyorum 🥴

KumCi 🤣🤣ay daha neresi ben 26 haftadayım daha yeni kendini belli etti. Bu süreye kadar kilo bile verdim. Pek takılmayın. Bende çabauk çıksın istiyordum ama karnın fazla büyümesi ya da çabuk büyümesi yoruyor insanı bel agrıları falan o yüzden pek telaş etme🤣❤️

Semiha_0320 Aslinda iç karnın dar demişlerdi Ama neremde sakladım bilgim yok😂😂Şimdi düşünüyorum da neremden çıktı bu çocuk olmayan karnımın neresindeydi diye 🤣🤣🤣Merak etme kilosu vs iyidir karınla alakası yok

KumCi Hahah haha 28 de ufaktan bellirginlesti zar zor daha çok beklersin bence sens hsjs

Semiha_0320 Ben bakıyorum bakıyorum Ne çıkacak yeri var ne duracak sjssj Ama çıktı benden çul cabut gibi tepeme attılar hataa sjsjs

KumCi 20 haftadan sonra cıkıyor hele ki ilk gebelıkse daha geç cıkıyor

KumCi henüz kayısı kadar ondandır 😂😂çıkar cnm cikarr nefes alamıyom 39.haftadayizz. benimki 22 den sonra çıkmaya basladi

KumCi bebegın saglıklı olması onemli bazıların iç karınları dar oluyor cabuk belli oluyor yada ne bileyim onceden gobekleri oluyor daha cabuk bellı oluyor kimseyle kıyaslama yapmayın bebegınız saglıklıysa cokda onemli değil göbek

KumCi bende göbeğim biraz çıktı diye üzülüyorum ahahahaha