Sevval0308 Pofudukkbulutt evet maalesefki resmen para tuzağı insanları kandırmaca. Ve yine Elazığ iyi 40-45 e yapıyorlar bazı şehirlerde gerçekten şaka gibi
Mutluemos Pofudukkbulutt önce gidip tanışalım 😂 tabi randevu bulabilirsem ve sanırım yarın doğacağım aşırı ağrım var
Pofudukkbulutt Bebegim23 hastanede ultrason kağıdı vermiyorlar siz ekranı mı çekiyorsunuz bu arada memnun musunuz
Bebegim23 Pofudukkbulutt evet doktorum ne zaman istesem foto video ses kaydı çekeyim dyorum tamam dyo ben bikere foto çekeyim dedim video al istrsen dedi
Serap-asel Pofudukkbulutt gıdıyorum demedım unıversıtede burcın bey var dedim😀ben başka bir şehırdeyım
Mutluemos Pofudukkbulutt evet gerçekten ne yazık ki fiyatlar çok kötü çok. Elhamdülillah durumum var ama niye vereyim Allah nasip ederse bebegim için kurban kesip dağıtacam en azından o para ihtiyaç sahibi birilerine gider
ardenmommy Mutluemos aşkım sıra bulman zor olabilir bence sabah erken gidip fiş al ama erken git ki çok bekleme 😂
Cmc1-kfkfk Gebeysek1 Normalde bizimde emniyet kurumu olduğu için muayedene indirim yapıyolar ama doğumda da bu indirim geçerli mi bilginiz varmı