Pofudukkbulutt Gebeysek1 ama işte oranın da tek eksiği ultrason resmi yok. Özelde muayene ücreti ne kadar
Gebeysek1 Pofudukkbulutt 650ydi bir ay önce. Ama Anlaşmalı kurum ve kuruluşlar da var. Ben %20 indirimli gidiyorum.
Pofudukkbulutt ardenmommy bende ona gitmeyi düşünüyorum. Çünkü geçen acile gittiğimde normalde neden geldiniz diye sorarlar daha şikayetlerimi söylemeden git kızım giriş kağıdı al dedi hiç terslemedi
ardenmommy Pofudukkbulutt kız bal gibi bir adam 💜 çok severim kendisini doğum bile korkutmuyor beni sayesinde😻
Mutluemos Pofudukkbulutt vallaha özel takipliydim de …… temmuz zammı bayağı ateşli olunca fethi Sakine geldim öylesine gittim emin bey vardı
Mutluemos Pofudukkbulutt baktım yaaa randevu bulamadım ali deniz Ekber nasıl o da Anadolu hastanesinde görev yapmış iyi biri dediler
Pofudukkbulutt Serap-asel ben üni hastanesini aradığımda bana kafasına göre randevu veriyor seçim hakkı yok artık hangi doktor geldiyse siz nasıl yapıyorsunuz?
Cmc1-kfkfk Gebeysek1 Normalde bizimde emniyet kurumu olduğu için muayedene indirim yapıyolar ama doğumda da bu indirim geçerli mi bilginiz varmı
ardenmommy Mutluemos kız memnunsan git belki bana gıcık tarafı denk gelmiştir😂😂😂😂 amin aşkım teşekkürler güzel dileklerin için🫶
Elifyarenn Pofudukkbulutt özel doğu Anadolu hastanesinde Hasan hoca var benim yaşamaz bu düşürürsün dedikleri bebeğimi Allah’a şükür onun sayesinde yaşattık 31 haftalığız şuan Dr hasan çılgın
N-23 Elifyarenn ben hasan hocaya gittim tavrını beğenmedim ama bilgili biriydi önce o ddi bebeğin eşi rahmi tamamen 20. Haft sonra riskli doğru dedi kapatmış
Elifyarenn Feyzaclk bana devlet hastanesinde ki doktor çok kötü bir üslup ile bu çocuğu düşürürsün demişti
Sevval0308 Mutluemos bende aynı şekilde iki gün önce özeli bıraktım feti sekine gitcem doğumda bu kadar zam nedir arkadaş