Mutluemos Sevval0308 iş nedeniyle kebandayiz eşim doğma büyüme malatyali elazığı zerre bilmiyor bildiği de hep güme gidiyor zaten o yüzden beni doğum için anneme getirdi ya 😂😂 yolları cikaramam diyor
bu_partideyalnizsin Fethi sekinde Necati kaya ya gidiyorum gerçekten kendisinden memnunum tek sıkıntı aşırı yoğun olması randevu bulmakta zorlanıyorum artık..
Eao2609 Sami güngöre gidiyorum ücretleri arttı ama baya iyi bi doktor serklaj oldum o fark etmeseydi servikal uzunluğun kısaldığını şimdi bebeğimi kaybetmiştim tam zamanında attı dikişi güven veriyo bayağı muayenesi 615 oldu sanırım 😬
ardenmommy Mutluemos kız ablan niye küsüyo sana hastaneyi o mu ödüyo sanki 😂 buna küsülür mü şimdi 🤦🏼♀️ Şunu idrak edemiyorlar her anne kendi bebeği için en doğrusunu düşünür. Sen böyle uygun görmüşsün kime nee😂
Mutluemos ardenmommy eşimin ailesi bayağı cimri ablam da sanıyor ki onlar bırakmıyor yer mi Anadolu çocuğu banane onlardan benim kendi şahsi fikrim böyle 36 hafta özel takipliydim son 2 hafta da devlet hastanesi 😂
ardenmommy Mutluemos kız bu kayınbabalar hep mi cimri olur😂😂😂 allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah 🫶
Pofudukkbulutt Bebegim23 hastanede ultrason kağıdı vermiyorlar siz ekranı mı çekiyorsunuz bu arada memnun musunuz