Mutluemos Fik calistigim için hep inip çıktım 😂 ama son 15 gündür Rahibe terassa gibi köşeme çekilip durdum dogumumu bekliyorum 😂
elifungan Pinklove bende YouTube’dan bakıp yapıyordum ayağımı sehpaya doğru uzattım sehpa kırıldı 😀😀😀😀
__mom1 Mutluemos inşallah 🙏 bayramda gittik işte eşime diyorum valizimi sen alır mısın ben hamileyim ya. O almasın ben getiririm diyor 🤣 koskoca 100 kilo adam da demiyor anne sen bırak ben taşırım diye şok oldum
elifungan Pinklove yemınle kız 😀 bırde yenı almıştık sehpayı kılolu değilim sehpa sağlam değil 😀😀😀😀😀😀😀
__mom1 Pinklove bizim baya bi kültür farkımız var ülkenin ayrı uçlarındanız ben alışamadım oraya hiç baya bi şaşırdım
ipekss Fik örnek cogaltmayalim şimdi linçleyen olur snrkskfk yere düşen bilimum şey itinayla alınır..
Annemommm ipekss 2.cı ılkındede yaptım ıkıncıdede hızlı ve normal dogum oldu full orakı kemıge calısıldıgı ıcın . bende bel fırıgı baslangıcıda var heryer agrıyor ama daha ıyı gelıyor hareket etmek
Cigerekacankedituyu Ayda falan gebe okulunda pilatese başladım, haftada 1ile başladım, şu an haftada 2 gün pilates yapıyorum. Bir de 34. Haftaya kadar çalıştım, her gün 4 kat inip çıkıyordum mecburiyetten. Her gün de en az 20 dk yürüyüş yapmaya çalıştım (Arada aksattığım oldu tabii). Bir de karaciğer değerlerimde sıkıntı çıkmıştı, mecburiyetten yememe içmeme dikkat ettim, çok kilo almadım. 37. Haftadayım, 10 kilo aldım sayılır. Pilates yapmadığım hafta da oldu, ağrılarım arttı. Bazen gece yatırmayacak sırt, bel ağrım oldu ama pilates yapınca olmuyor o ağrı. 3 gün önce yürüyüşe çıkamadım, ertesi gün hemen ayaklarım şişmeye başladı. Rahat etmek için yapıyorum yani. Yapmazsam rahatsız oluyorum.
elifungan Pinklove can sağlığı olsun bacağım 1 metre açıldı ama halen açılmam olmadı 39 haftalık hamıleyım gelmeyince gelmıyorlar 😀😀
kbra19 Pinklove 3.doğumum olacak ilk ikisinde sıkıntı yoktu eğilme kalkma yürüme bunda dün yeri silmem gerekti kaç saat belim kitlendi 😀 egzersiz herkese göre değil