Annemommm Pinklove çünkü 12.haftada baslamak gerekıyo daha göbek cıkmadan.Bu sekılde alısıldıgı ıcın hıc farkedılmıyor.80kg halımde yapıyorum
Pinklove Annemommm 20 haftaya kadar benim riskim vardı uzanıyordum ağır hareketler yapmak yasaktı sadece yürüyüş yapıyordum
Mutluemos __mom1 annene de kaynanalik yapiyor 😂🤦♀️ ama her gebelikte aynı değil ki benim ikizdi birini kaybettim dedi zaten fazla geçmiş olsun bile demedi attan ata atlardım ben hamileyken diyip asagladi resmen.
Mutluemos Fik calistigim için hep inip çıktım 😂 ama son 15 gündür Rahibe terassa gibi köşeme çekilip durdum dogumumu bekliyorum 😂
elifungan Pinklove bende YouTube’dan bakıp yapıyordum ayağımı sehpaya doğru uzattım sehpa kırıldı 😀😀😀😀
__mom1 Mutluemos inşallah 🙏 bayramda gittik işte eşime diyorum valizimi sen alır mısın ben hamileyim ya. O almasın ben getiririm diyor 🤣 koskoca 100 kilo adam da demiyor anne sen bırak ben taşırım diye şok oldum
elifungan Pinklove yemınle kız 😀 bırde yenı almıştık sehpayı kılolu değilim sehpa sağlam değil 😀😀😀😀😀😀😀
__mom1 Pinklove bizim baya bi kültür farkımız var ülkenin ayrı uçlarındanız ben alışamadım oraya hiç baya bi şaşırdım