777_elf sanı ince bi cızgı var bıkac gun sonra yınemı yapsan veya kıruma cızgısıde olabılır
Bat 8,9,10,11,12 olanlar nerdesiniz😂
gulle1221 bi doktora gorun canım belkıde geç dönlenme
Merveinciadem inşallah vardır canımm varsa haber ver sabızlıslıkla beklıyorum😍
Askeryareni bence bıraz daha bekleyım bnımde aynı ama uzulmekte istemiyorum inşallah hayırlı haberler alırız
Seda020921 inşallah biraz daha bekleyeceğim test için 🥰❤️
Semiha_0320 ama erken mi diye düşünüyorum evde kaset test var erken yok çıkarım yapsam
Semiha_0320 normal kaset testte çıkarım 4-5 gün var adetime
Seda020921 6 temmuz benimde son 3 gün kaldı
Seda020921 beklıyelim hayırlısı artık
Merveinciadem ozmn biraz daha bekle
Semiha_0320 benimde bugün saat 11 gibi başladı kasık ağrım sol tarafımda bacağıma kadar vuruyor artık eğilip kalkarken yürürken baya batma oluyor 4 gün var adetime 2 gün önce negatif gördüm belirti olabilir mi ki sizinki nasıldı ne şekilde bir ağrıydı
HaticeNur16 benimki adet ağrısından biraz daha kötüydü artık yerleşiyomuşki ondan öyle ağrı oluyomus ağrı basladimi 3 4 saat suruyodu adet olcam sandım sonra 15 gün gecti günümden TESt yaptım hamile çıktım iki çizgi ve koyuydu hasteneye gittigimde 9 haftalikti
Semiha_0320 benim adet ağrımdan farklı batma şeklinde sanki yada yumruk gibi birşey diyebilirim nasıl tarif edebileceğimi de bilmiyorum ama sabah adet sancısı gibi sancılarım oldu üstüne akıntım da oldu çalışıyorum hemen lavaboya gidemedim ama gittiğimde de kan vs yoktu
Semiha_0320 9 hafta mı 😲 maşallah beklenmeyen anda oluyor desene
Merveinciadem canım Ağrı tek taraflı mı oluyor korkutmak istemem ama gebelik geçirdim tüpümün olduğu yani kasığıma yakın bölgede şişlik var Ağrı hissetmiştim öyle devam etti �nşallah normal gebeliktir diğer gebeliklerinde hiç kasık ağrısı yaşamamıştım dediğim gibi olacak diye bir şey yok ama tedbirli olmakta fayda var inşallah rahmine ulaşmıştır sağlıklı bireyin olur benimki sadece bir tahmin dediğim gibi ihtimal
Seda020921 benim de 7’si meraktan test yaptım çıkmayacağını bile bile çıkmadı da olsun insAllah vardır diye diye günümü bekliyorum🙈
Minikmucizemmm26 insallah vardır canım🥰🥰
Seda020921 insAllah canım 🌸
HaticeNur16 bekle bakalım biraz sonra ztn belli olur Olan olmayan benim içime doguyodu ztn öylede çıktı rüyama bile girmişti yani o derece🤣
Seda020921 bat nedir tam olarak