Seda020921 benimde bat 8 kasık ağrısı ve bu sabah mide yanmadı ile uyandım sanki ağzıma geliyor midem 😢 normal mı sizce ?
Aynı zamanda bu ay ovulasyon takibi yaptık ve önemli günleri değerlendirdik… yani olasılık çok yüksek Allah’ın izniyle …
Bat 8,9,10,11,12 olanlar nerdesiniz😂
Merveinciadem canım kasikta ağrı tam olarak kaç saat sürüyor sürekli varmı girmeli cikmalimi yasiyosun agriyi
Semiha_0320 4 gündür ağrıyor hatta 5 ama ara ara çok vuruyor sonra duruyor sadece orda böyle yumruk gibi bir ağrı his var
Semiha_0320 evet sancı gibi zaten
Seda020921 bat 7 benimde beklıyorum oğluma bi kardeş gelirmi die test yapan varmı yapsam cıkarmı 4 gün var regl da 🙄
Merveinciadem test yapmadiysan yap bende de sürekli kasık ağrısı vardı şimdi 7 aylık hamileyim😉
Askeryareni ben 9 gündür adet olmadım test yaptım negatif gidip kan vereceğim bugün
777_elf sanı ince bi cızgı var bıkac gun sonra yınemı yapsan veya kıruma cızgısıde olabılır
gulle1221 bi doktora gorun canım belkıde geç dönlenme
Merveinciadem inşallah vardır canımm varsa haber ver sabızlıslıkla beklıyorum😍
Askeryareni bence bıraz daha bekleyım bnımde aynı ama uzulmekte istemiyorum inşallah hayırlı haberler alırız
Seda020921 inşallah biraz daha bekleyeceğim test için 🥰❤️
Semiha_0320 ama erken mi diye düşünüyorum evde kaset test var erken yok çıkarım yapsam
Semiha_0320 normal kaset testte çıkarım 4-5 gün var adetime
Seda020921 6 temmuz benimde son 3 gün kaldı
Seda020921 beklıyelim hayırlısı artık
Merveinciadem ozmn biraz daha bekle
Semiha_0320 benimde bugün saat 11 gibi başladı kasık ağrım sol tarafımda bacağıma kadar vuruyor artık eğilip kalkarken yürürken baya batma oluyor 4 gün var adetime 2 gün önce negatif gördüm belirti olabilir mi ki sizinki nasıldı ne şekilde bir ağrıydı
HaticeNur16 benimki adet ağrısından biraz daha kötüydü artık yerleşiyomuşki ondan öyle ağrı oluyomus ağrı basladimi 3 4 saat suruyodu adet olcam sandım sonra 15 gün gecti günümden TESt yaptım hamile çıktım iki çizgi ve koyuydu hasteneye gittigimde 9 haftalikti
Semiha_0320 benim adet ağrımdan farklı batma şeklinde sanki yada yumruk gibi birşey diyebilirim nasıl tarif edebileceğimi de bilmiyorum ama sabah adet sancısı gibi sancılarım oldu üstüne akıntım da oldu çalışıyorum hemen lavaboya gidemedim ama gittiğimde de kan vs yoktu