Seda020921 benimde bat 8 kasık ağrısı ve bu sabah mide yanmadı ile uyandım sanki ağzıma geliyor midem 😢 normal mı sizce ?
Aynı zamanda bu ay ovulasyon takibi yaptık ve önemli günleri değerlendirdik… yani olasılık çok yüksek Allah’ın izniyle …

777_elf sanı ince bi cızgı var bıkac gun sonra yınemı yapsan veya kıruma cızgısıde olabılır

Semiha_0320 benimde bugün saat 11 gibi başladı kasık ağrım sol tarafımda bacağıma kadar vuruyor artık eğilip kalkarken yürürken baya batma oluyor 4 gün var adetime 2 gün önce negatif gördüm belirti olabilir mi ki sizinki nasıldı ne şekilde bir ağrıydı

HaticeNur16 benimki adet ağrısından biraz daha kötüydü artık yerleşiyomuşki ondan öyle ağrı oluyomus ağrı basladimi 3 4 saat suruyodu adet olcam sandım sonra 15 gün gecti günümden TESt yaptım hamile çıktım iki çizgi ve koyuydu hasteneye gittigimde 9 haftalikti

Semiha_0320 benim adet ağrımdan farklı batma şeklinde sanki yada yumruk gibi birşey diyebilirim nasıl tarif edebileceğimi de bilmiyorum ama sabah adet sancısı gibi sancılarım oldu üstüne akıntım da oldu çalışıyorum hemen lavaboya gidemedim ama gittiğimde de kan vs yoktu