Benım gibi bekleyenler varmı aslında umidim yok ama ama işte belki oğluşuma kardeş gelir diye bekliyorum🥲💕
Bat 8,9,10,11,12 olanlar nerdesiniz😂
Seda020921 bat 11 bende ümitle bekliyorum 😏
Seda020921 Beeenn🤗 bat 8,9,10,11 önemli günleri değerlendirdik🌼 şuan son 5 gün ama ne göğüs ağrısı,ne kasıkta batmalar hiç biri yok😕 . Olursa ilk gebeliğim olacak 10 aydır deniyoruz 🤲 . Ama sanki adet olucakmisim gibi his var içimde
Bat 8. Hakimizda hayırlısı 😇🙏. Inşallah herkez beklediği çift çizgi görür. 777 aldım kabul ettim 🙏😇
Mrvdmrr inşallah vardır❤️
777_elf benımde 8 9 inşallah hepimiz için hayırılısı olsun
Seda020921 iki gün önce meraktan test yaptım cikmaz daha biliyorum ama
Seda020921 benimde bat 8 kasık ağrısı ve bu sabah mide yanmadı ile uyandım sanki ağzıma geliyor midem 😢 normal mı sizce ?
Aynı zamanda bu ay ovulasyon takibi yaptık ve önemli günleri değerlendirdik… yani olasılık çok yüksek Allah’ın izniyle …
Merveinciadem canım kasikta ağrı tam olarak kaç saat sürüyor sürekli varmı girmeli cikmalimi yasiyosun agriyi
Semiha_0320 4 gündür ağrıyor hatta 5 ama ara ara çok vuruyor sonra duruyor sadece orda böyle yumruk gibi bir ağrı his var
Semiha_0320 evet sancı gibi zaten
Seda020921 bat 7 benimde beklıyorum oğluma bi kardeş gelirmi die test yapan varmı yapsam cıkarmı 4 gün var regl da 🙄
Merveinciadem test yapmadiysan yap bende de sürekli kasık ağrısı vardı şimdi 7 aylık hamileyim😉
Askeryareni ben 9 gündür adet olmadım test yaptım negatif gidip kan vereceğim bugün
777_elf sanı ince bi cızgı var bıkac gun sonra yınemı yapsan veya kıruma cızgısıde olabılır
gulle1221 bi doktora gorun canım belkıde geç dönlenme
Merveinciadem inşallah vardır canımm varsa haber ver sabızlıslıkla beklıyorum😍
Askeryareni bence bıraz daha bekleyım bnımde aynı ama uzulmekte istemiyorum inşallah hayırlı haberler alırız
Seda020921 inşallah biraz daha bekleyeceğim test için 🥰❤️
Semiha_0320 ama erken mi diye düşünüyorum evde kaset test var erken yok çıkarım yapsam