Akker benımde aynı dediğini gibi ben herkesin öyle sanıyordum. Bu sefer ki doğumda düzelttirecem inşallah

Irane bi hafta sonra doğum inşallah bu sefer düzelir 😀

Urasali inşallah düzelir canım ikimizinki de 🤲🏻 görsel olarak neyse de aşırı şişlik pantolondan bile elime geliyor dikiş yani çok garip

Urasali umarım vardır kiminde şiş şeklinde oluyormuş kimin de normal iz şeklinde 🙃

Urasali bende bende valla , 40 gün sonra doğum inşallah 🤲🏻 ya doğum yaptıktan sonra yazar mısın dikişin nasıl eskisi gibi mi ve 2. Sezaryen daha mı zor oldu kolay mı oldu falan paylaşır mısın benimle 😂

Akker tabiki paylaşırım ☺️ inşallah iyi geçer doğumlarımız 😌

Burcakkoner benim3.5 yıl oluyor iz kalmadı özel hiçbişey yapmadım şuan da16 haftalık tekrar hamileyim bu nasıl olacak bakalım

Urasali inşallah inşallah 🤲🏻🤲🏻

mho0910 öyle olmasına çok sevindim galiba doktorlarda alakalı bir durum umarım benimde öyle olur

Irane ya inşallah öyle olur 6 gün oldu biraz elime pötürlük geliyor normal mı acaba kaç günde geçti sizin ki

Nur123aa çok iyi benimde lazer ama lazer olanların genelinde iz var çok şanslısınız bence 🙂

Burcakkoner Evet o 2 aya normele donucek simdi cok tez o zamanla duzelir