Kızlar sezaryen sonrası iz kalmaması için kullandığınız yada bildiğiniz krem var mı ?
Sezaryen sonrası iz 🫠
Burcakkoner Ben sezeriyanimi lazer ile yaptirdim lazer ile yapilanda iz kalmiyo sizde nasil dikismi?
Aysglaltnscr0980 benimde 🥺 1 yıldır sezeryan oldm hala var izi ve sis bı tarafı 🤦🏼♀️
Burcakkoner sezaryen dikişi iki kıtayı birbirine baglayan köprü gibi kalmış öyle. Takıldığım iz değil de alt ve üst göbeğin bağımsızlığını ilan edip ortadaki köprünün israrla direnmesi 😂
Urasali benim iki sene oldu ama dikişim aşırı şiş ve mor , kaç tane doktora gittim, vücudum hücre yenilerken çok fazla hücre olduğu için yeni bir et oluşturuyor dedi. Keloid sezaryen izi yazarsan detayları google dan okuyabilirsin canım. Bunun vücudumun yaptığı bir şey olduğunu ve düzelmeyeceğini söyledi. İkinci sezaryen de doktorum o üstteki deriyi alacağım bir tık daha düzgün olabilir ama yenileyedebilir sonrasında dedi.
Lazer de olsa krem kullanmak gerek onda da çizgi oluyor genelde herkes contractubex kullanıyor
Benim dikişlerim lazer sanırım contractubex diye bir krem kullanıyorum tabi ben bebişten dolayı bazen düzensiz kullanıyorum 22 gün oldu doğum yapalı iz vs kadar çok yok özelde oldum yapıştırmada olabilir emin değilim bu kremi kullanabilirsin 500 küsüre almıştım
Irane bende de yapıştırma oldu ama kalıyor dediler bende o yüzden krem arayışına girdim 🙈
2oglusannesi ay çok yaşayın güldürdünüz beni 🤣🤣
Naznaz123 çok teşekkür ederim bakıcam mutlaka 🙂
Urasali öyle sonradan gidip tekrar kesip tekrar yapıştırınca daha çok iz kalmaz mı 🤕
Burcakkoner 2. Dogum olacak kısmet olursa bir hafta sonra doktora söyleyeceğim düzeltme imkanı var mı diye 😒