Sevval0308
Hangi hastane? Doktorunuzu da belirtir misiniz?
DOĞUM ÜCRETLERİ
Dilek1903 36+5
Damsun medıkalpark15000 dogum(pazarlık yaptık) muayne 525 le basladık enson 1015 verdık. Salıda dogumum var
Ozgu_momy Bursa Nev Esentepe hastanesi. Muayne 565 doğum ücreti 12000
Melikekar123 fuat demir di bir kere muayene oldum direk değiştirdim pişman oldum gittiğime
Meva23 çok yazdım ama yine yazıyım🤣🤣medilines Hastanesi Fatma şenes
Fadimehizz sanada az kalmış sağlıkla al kucağına yavrunu 😇
Eceee erkan bey de çok iyi bende sezer hoca yokken 1 kere göründüm kendisine genel olarak doktorları hepsi iyi hastanenin memnun kalırsın 😇
flowerlover evet canım adanadayım medikalpark seyhan eski metro hastanesinde Sezer Filiz Erdal a gidiyorum çokta memnunum işinde gayet iyi 😇
Dilek1903 uzun mu bakıyor yoksa kısaca bilgilendirip geçiyor mu açıkcası ilk gebelik olunca bu çok zor bir kararmış.
sewimomur Paket olarak ablabilirmiyiz yoksa yine fiyat artar doktorunuz nasıl memmunmusunuz
Handecanli 1 hafta içinde doğum yapıcam bütçemi ona göre hazırladm 14 dediler hatta. artsa arta 17 olur dedik töbe saka mı bunlar !
Emineaksy5 hangi doktora gittiniz
Ankara Batıkent Medikalparka giden var mı acaba oraya devam edeceğim ama doktor konusunda kararsızım
tugba_t canım ben Ayşe solaroğluna gidiyorum ama kendisi ordan ayrılmış sadece doğumlarını orada yaptırıyor. Bu hafta içide muhtemelen planlı doğum gerçekleştiririz 40+1 deyim kızım nazlı çıktı gelmiyo bi türlü ☺️ hastane için herkes çok iyi diyor özellikle ebeleri yenidoğan kısmı filan inşallah söylenildiği gibidir.
Diyarbakır genesis hastanesi muayene 375₺ doğuma 7700₺ dediler yarın doğuruyor sezeryanla🤣🤣🤣