Damsun medıkalpark15000 dogum(pazarlık yaptık) muayne 525 le basladık enson 1015 verdık. Salıda dogumum var

Bsrcip Elazığ’da tavsiye üzerine birçok doktor gördüm, ben en çok Gülşen Kutluer’den memnun kaldım. Gülşen hocayı çok sevdik. Bir tanıdığımın sıkıntılı bir doğumu vardı, birçok hastane ve doktorla görüştüler sadece Gülşen Hoca kabul etti ve acil doğuma aldı.

Meva23 çok yazdım ama yine yazıyım🤣🤣medilines Hastanesi Fatma şenes

Eceee erkan bey de çok iyi bende sezer hoca yokken 1 kere göründüm kendisine genel olarak doktorları hepsi iyi hastanenin memnun kalırsın 😇

boymomyz ben kilis te oturuyorum. Evet cok sicak artik hava bunaltiyo. Dogumu dusunmuyorumki korkmayayim 😄😄

Dilek1903 uzun mu bakıyor yoksa kısaca bilgilendirip geçiyor mu açıkcası ilk gebelik olunca bu çok zor bir kararmış.

Handecanli 1 hafta içinde doğum yapıcam bütçemi ona göre hazırladm 14 dediler hatta. artsa arta 17 olur dedik töbe saka mı bunlar !

Ankara Batıkent Medikalparka giden var mı acaba oraya devam edeceğim ama doktor konusunda kararsızım

Dilek1903 evet o yüzden tercihim orası zaten temizliği ilgileri filan güzel Mehmet bey vardı ona gitmiştim ama ayrılmış mecbur birinden birine gidecem 😊

tugba_t canım ben Ayşe solaroğluna gidiyorum ama kendisi ordan ayrılmış sadece doğumlarını orada yaptırıyor. Bu hafta içide muhtemelen planlı doğum gerçekleştiririz 40+1 deyim kızım nazlı çıktı gelmiyo bi türlü ☺️ hastane için herkes çok iyi diyor özellikle ebeleri yenidoğan kısmı filan inşallah söylenildiği gibidir.

Diyarbakır genesis hastanesi muayene 375₺ doğuma 7700₺ dediler yarın doğuruyor sezeryanla🤣🤣🤣