Bsrcip rica ederim. Rabbim yardımcınız olsun. Rabbim kolaylikla sağlıkla gonlunuzdekileri nasip etsin.

Ecem95 bugun kontrol için gelmıslen bebegımle kavustuk zamlı fıyatı soylemedıler hazıranda bıze 9 bın normal 11 sezeryan fiyat vernıslerdı dırekt zamlı fıyata eklemıycez sızı dedıler sagolsunlar ama nst 180 muayene 765/795 olmus

prensesannesi__ çok teşekkürler arkadaşımda onda doğum yapmıştı memnundu ben ilkini bahat aysen hanımda yaptım ama malesef o aşırı yoğun randevu saatinden 2 saat sonra muayene olabiliyorum ahmet beye güvenimden dolayı gül hanıma gidiyorum inşallah uzun vadede memnun kalırım ama yaptığım araştırmaya göre medicalpark gop taki doğum paketi kapsamında konforlu bir gebelik süreci ve doğum sunuyormuş haftaya bilgi almak için hastaneye gidicem

EsraDamla1 aaa Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰

Limeekce ilginç ya haftan benden daha önde ben şuan 28 haftaligim kafalarına göre fiyat veriyorlarresmen

Ozgu_momy İstanbul Beylikdüzü medihaus tıp merkezi 6800 TL sezaryen ücreti vardı bugün doktorla konuştuk 10800 olmuş herşeye zam gelmeye başladı Çarşamba doğumum var

Dusenerler galiba kimden ne koparırlarsa Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın çok kolay bir doğum nasip etsin bize

Ozgu_momy Şanlıurfa merkez Özel hastane Muayene 400 TL Doğum ücretleri ikiside Hersey dahil 9 bin dedi. Oda bugün Güncel Fiyatları yani ❤️

saitkereminannesi02 evet ama şöyle bir hak talebımız varmıs %20 indirim isteme her gittiğinizde indirim isteyın buranın devamlı hastasıyım diye uyguluyorlar tüm özel hastanelerde gecerlıymıs ama ben suan özel saglık sıgırtası yaptırıcam daha mantıklı geldı yıllık 5-6 bın gıbı odemesı varmıs 4 kısılık aıle ıcın muayene ve bellı bır amelayat olma pket var cok cok ıyı geldı bızd cogu ozele gelende dıkkat ettım bu uygulamayı kullanıyor

EsraDamla1 Aaa yarın yatış yaparken sorarım ama bazı çalışanlar çok sert ve suratsız oldukları için sanmıyorum birşey yapacaklarini