pamukannesi59 prensesannesi__ tabi ücret öğrenince sizede bilgi veririm şuanda net söylemiyorlar zam oranı yüzünden ben medigold de gül hanıma gidiyorum çok tatlı dilli bir bayan arladaşımşa sohnet edercesine muayene yapıyor
prensesannesi__ pamukannesi59 ben medigolde remzi beye gidiyorum adam vasat ya oğlumda çok iyiydi ama bozmuş ilgi alaka sıfır güle çok giden var ama
FeyzaBkn Eskişehirde doğum için güncel fiyatlar ne bilgisi olan varmı ben ümit gidiyorum sormadım ama 18 yazmış biri burda diğer hastaneler ne kadar acaba ?
Hatice_k Yrgnnnnnn muayene ücreti benden 650 alınıyor neden acaba ? Aynı hastane ama doktordan kaynaklı olabilir mi ?
Yrgnnnnnn Hatice_k ben hastaneyi değiştirdim şuan ne kadar bilmiyorum. Eşim askeri personel indirimli giriyordum
Hatice_k Yrgnnnnnn zam gelmiş olabilir o zaman. Bende polis memuruyum indirimli bu şekilde alıyorlar o yüzden sordum 🙂
Hatice_k Yrgnnnnnn hangi hastaneye gidiyorsunuz bide özel değilse neden değiştirdiniz acaba hastaneyi ?
Yrgnnnnnn Hatice_k Farabi ye geçtim. Medova da fuat beye tavsiye üzerine gitmiştim adam ilgisiz ve yanlış bilgiler verdi direk değiştirdim. İyiki değitşrmişim diyorum fiyatlar da oraya göre uygun doktorum da çok çok iyi Allah ondan razı olsun
Hatice_k Yrgnnnnnn farabide nasıl ücretler bide doktorunuz kim acaba ? Bide Normal mi olacak doğumunuz sezeryan mı
pamukannesi59 Bussraablg gül hanıma gidiyorum gayet memnunum çok ilgili doktor hasta ilişki değilde arkadaş yaklaşımı var güven veriyor
Yrgnnnnnn Hatice_k cuma günü 390 tl verdim muayene ücreti. Doktorum refika selimoğlu. Aşırı ilgili aşırı bilgili gerçekten arkadaş gibi anlatıp anlayan bi doktor. Zorunlu sezeryan olacağım
Bussraablg pamukannesi59 bende gül hanıma gidiyorum size şu tarifte falan gelin diyor mu bana hiç birşey söylemedi kafam karıştı baya 🤭