Eceee hadi bakalım hayırlısı inşallah memnun kalırsın güzel bir doğumun olur 🥰

flowerlover yeteri kadar bakıyor ne çok uzun nede kısa herşey yolunda olup olmadığını söylüyor sorularınıza cevap veriyor merak ettiğin herşeyi sorabiliyorsun bende o hastanede başka bir doktor önerdiler ama doktorlar tavminden sezer hocanın yorumlarını daha iyi bulduğum için onu tercih ettim iyiki de öyle yapmışım

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Hul3010 mustafa sağlam iki bebegim
Ve öncesindede en iyi doktor hayatimda gördüğüm.

Demett__ biz sağlık sigortasinin ödeyeceğini sormustuk yani sezeryan olursam ben 15 ödeyeceğim

Kubra_25 Yaaa uzakmış canım ben yakında oturuyorum . Valla en güzeli düşünmemek 🫢 Ben iğneden korkan insanım bazen aklıma gelince ağlıyorum sonra diyorum sus oğlunu alacaksın kucağına 😂

EsraDamla1 ilk basladığımda doğum fiyatı aldığım da normal 5000 tl idi spinal 8.500dü ben doğum yapana kadar 11.500 oldu 🫠

1. Haftamda selver kolan’a baslamıştım doktorumdan aşırı aşırı memnun kaldım hastaneden ve hemşirelerden de aynı şekilde bir daha olsa yine aynı hastane ve yine aynı doktorda aynı sekilde doğum yaparım spinal sezaryen ile doğum yaptım ilk bebeğim benim profilimde doğum hikayem var yazmıştım😊
      Pazartesi doğum ücretini öğrenince yazabilir misiniz merak ettim de🫣 siz normal mi doğum yapacaksınız?

Ozgu_momy Acibadem bakirkoy de doğum yaptım dr um özel di 1100 muayene ücreti normal doğumda da hastaneye 15900 dr uma 16800 verdik

Esra1914 daha yapmadım canım Mayıs ayında ücreti sabitlediler bu hafta yada haftayada doğum yapıcam

Ezgikrdy Çok iyi bi gidip konusmam gerekiyor o zaman teşekkür ederim