elfdmr özel markasi hospital
DOĞUM ÜCRETLERİ
pamukannesi59 aa oranın doğum ücretleri nedir acaba banada dönüş yaparmisiniz bende esenlerden gidiyordum Sultangazi ye zor oluyo bı 2 yaşında oğlum da var şuan bebek Küçük ama ilerde çok zor olucak Esenler’de doğru düzgün hastane yok gidilebilecek dee
Sevval0308
Fiyatlar güncellenmiş dün doktorum medilines hastanesinde doğumun 15.000 olduğunu söyledi normal yada sezaryen olması farketmiyo
Cmc1-kfkfk evet bende bundan dolayı feti sekine gitme kararı aldım maalesef çünkü normal doğuma o kadar para vermek mantıksız geldi.
Benim doktorum fethi hanay 3 hastane ile anlaşmalı Anadolu 11.000 medcalpark 13.000 medilines 15.000 dedi ben daha karar vermedim ama medilines olmayacağı kesin çünkü gerçekten aşırı pahalı yeni bir hastane olmasına rağmen fiyatları hepsinden daha fazla pahalı
Mervecvhr ben tek olmasına rağmen çok zorlanıyorum… Allah yardımcın olsun canım benim 🥲♥️
prensesannesi__
tabi ücret öğrenince sizede bilgi veririm şuanda net söylemiyorlar zam oranı yüzünden ben medigold de gül hanıma gidiyorum çok tatlı dilli bir bayan arladaşımşa sohnet edercesine muayene yapıyor
1996snl muhabbet Haliloğlu bende çok sevdim çok tatlı
Annesininsusami muhabbet hanımı da duydum çok iyi onun doğum ücreti nekadr
Medipol çamlica istege bagli sezeryan ucretini bilen varmi?
Eskişehirde doğum için güncel fiyatlar ne bilgisi olan varmı ben ümit gidiyorum sormadım ama 18 yazmış biri burda diğer hastaneler ne kadar acaba ?
Sumeyyenur1 hangi hastane
Hatice_k ben hastaneyi değiştirdim şuan ne kadar bilmiyorum. Eşim askeri personel indirimli giriyordum