@Selda-Bekmezcii aaa hadi ya
36. Hafta olanlar
@Mrsceyms çok haklısınız valla evin içinde bile insan terliyor
Nurgulll25 36+3 üm iyi ki hazırlıkları erkenden bitirmişim diyorum evim çok şükür serin oluyor ama yattığım yerden kalkasım gelmiyor hiç. 4 gün öncesine kadar haftanın 5 günü işe gidip geliyordum eve gelip evin işini yemeğini yapıyordum bu kadar bitkin hissetmiyordum kendimi🫠 sanırım artık evde olmanın vermiş olduğu rahatlıktan oluyor
nurbanu-y ay kesinlikle ondan. Kalkıp çalışınca az bi enerji geliyor ama yatmaya devam edince tüm enerji bitiyor. Nasıl oluyor asla anlamiyorum jajdjjsjs
nurbanu-y ay kesinlikle ondan. Kalkıp çalışınca az bi enerji geliyor ama yatmaya devam edince tüm enerji bitiyor. Nasıl oluyor asla anlamiyorum jajdjjsjs
Cigerekacankedituyu Of cok yorucu bir surec keske annem de biraz maharetli olsa bu konularda ama temizlik falan hak getire anamda🤧🤧 bir iki hafta sonra yardim icin kadin cagiracagim yetti gitti ne yapayim. Cocuk dogurmak zor odesin erkekler paralari😁
Mrsceyms ay benim eşim eve bizden başka birinin girmesini kabullenemiyor 😅 misafir zaten sevmez de hadi birilerini davet etti geldi diyelim, o geldiğinde bile gözü seyiriyor adamın, mutfak ve salon dışında bi yere girmesin diye jajdjxjxjxjx başka bir kadın gelicek de evi temizlicek, bizimki için imkansız. Annem geçen sene geldi, temizlik yaptı, anneme diyo, yatak odasını ben temizlicem anne sen yorulma 😅 temizlik yaparken başımızda bekledi resmen…
Cigerekacankedituyu ay aynen beni anlatmışsınız fazlası var eksiği yok diyebilirim sıcak halsizlik ağrılar hele de bel ağrısı çok yıpratıyor resmen bazen adım atamıyorum evin içinde, şükür ki 14 yaşında kızım var Allah razı olsun elim ayağım gibi ❤ 3o.haftadan sonrası çok zor Allah yardımcımız olsun
Ben de birde ishal başladı 4 gündür tuvalete zor yetisiyorum acaba neden olabilir ki bol su içiyorum ama yine de iyice halsiz düştüm
Bu arada 36+1 haftaligiz
Pekdemir eğer kalkıp bir şeyler yaparsam halsizlik yaşamıyorum ama ay biraz yatayım dediğim an halsizlik, yorgunluk başlıyor. Kalkıp bir şeyler yapmak da kedilerle ilgilenmek, markete gitmek, yürüyüş yapmak ya da gezmek 🤣
Ben ağrılarımı sporla azalttım, pilatese başladığımdan beri ağrım yok denecek kadar az oluyor 🧿
İshal için de magnezyum kaynaklı olabilir ddiye düşündüm ben kendimde. Magnezyumu her gün içtiğimde ishal oldum, onun yerine 1 gün magnezyum + 1 maden suyu, ertesi gün 2 maden suyu yapıyorum. O beni biraz kendime getirdi. Bir de ishalken maden suyu kesin için bence suya ek olarak, sadece magnezyum için değil diğer mineralleri de takviye etsin vücudunuza.