Nurgulll25 gerçekten aşırı zor özellikle son aylar ben annemle aynı sehirdeyim ama oda rahatsız ve yaşta var o yüzden gel diyemiyorum ayıbıma gidiyor bide rahatsız olması ona iş yaptıramam kayınvalide başka şehirde onlarda doğuma yakın gelecek bakalım bişiler yapacağım artık bende önümüzdeki ay halıları falan yıkamaya gönderip temizlik için birini bende düşünüyorum 💭 🌸
36. Hafta olanlar
Nurgulll25 evet evet karnımın içi acıyor kasıklarıma vuruyor falan 😂😂
Nurgulll25 ya ben varya şu bir iki hafta öncesine kadar canavar gibiyidim böyle bir enerji patlaması yok her işi yapıyodum hiç oturmuyordum şimdi 35 oldum bayılacam hiç bişeye elim kolum gitmiyor noldu bir anda 😂😂
Nurgulll25 bende 36 ya girdim ama nasıl mide bulantısı halsizlik ölüyorum sanki mide bulantısından 😭😭😭
Nurgulll25 Aynı durumdayım da eşim acil bir ameliyat geçirdi, 2 haftadır Rabbim bir güç kuvvet veriyor. Kendimi rahatsız hissetsem de sürekli hastanelerde olmamıza, yürümemize rağmen ayakta kalmayı başarıyorum. Gerçi şu anda biraz tükendiğimi hissediyorum, inşallah bir sorun yaşamam. Bir de 31 haftadan beri sancılarım oluyor, ilaçlarla tutuyoruz bizim küçük hanımı. Rabbim yardım ediyor gerçekten. 36+1deyim
Nurgulll25 ben öyleyim ağlamak istiyorum sürekli 😂🥴çok sıcak ondan öyle
@Surprizbebek1 Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum 😊
@Selda-Bekmezcii mide bulantısı yok çok şükür 5 ay kustum zaten bi doktorunuza sorun isterseniz
Kızlar Allah yardımcınız olsun valla sıcaklarla bir de doğum yapıcaz sağ salim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi almayı nasip etsin Allahım😊😊
Nurgulll25 insan psikolojik olarakta yetememe duygusundan duygulaşıyor 🥺 eşim gelse de yardım etse diye saate bakıyorum allahtan 1 hafta evde olacak bunu düşünmek bile o kadar güzel ki 😅 son 2 hafta ama sanki 2 ay gibi geçmiyor zaman 🤦♀️ sizin gününüz belli mi peki?
Nurgulll25 ay ne ev işi yapması 😂 aç kalmayalım diye yemek, yarına yemek yapcak kap kacak olsun diye bulaşık, dışarı çıkarken giyecek bi şeyim olsun diye çamaşır (zaten 3 tane giyebileceğim şey var, yeni bi şey de almıyorum gereksiz, zaten az kaldı diye). Bunlar mecburiyetten yani 😂
1Gozde1Yusuf- dün akşam yaptığım yemek (can çekmesin diye söylemek istemiyorum ama kahvaltı öğününde de yenilebilecek bir şey) kahvaltı olduğu için dün akşamdan kalma bile diyebilirim masayı ajdjjsjjs
@Bendenizanne 13 temmuz nasipse sezeryan olucam sizin belli mi?🙃 olsun öyle düşünmeyin onların da işleri zor ama bizde zorlanmasak yapmayız böyle anlayışlı olsunlar artık
@Cigerekacankedituyu ayy kıyamam bize valla 😂
Nurgulll25 10 temmuzda yani 38 haftamda randevum var ikinci sezaryen olduğu için çok geçmeden alır sanırım
Nurgulll25 sordum canım baskıdan olabilirmiş
Nurgulll25 Halsizlik degil ama sicaklar beni bitirdi. Nem orani yuksek bir yerde yasiyorum. İki dk hareket etsem sirilsiklam ter oluyorum. Cok bunalticiymis hamileligin son haftalarinin yaza gelmesi. 😔 bu arada bende 35+3 🙏🏻
Cigerekacankedituyu ayni beni anlatmissiniz. Resmen yasayacak kadar is yapiyorum😄
Mrsceyms ay 5 gün sonra annem gelicek, böyle dört gözle bekliyorum valla. Evi bi çekip çevirse diye. Bi sefer düzenlense düzeni korumaya çalışırım ama şu an o düzeni kurmak o kadar zor geliyor ki. 😂 tamam hareketim çok kısıtlanmadı, hala aktifim ama 5 dakika iş yapıp 10 dakika dinleniyorum ajdjjdjxjsj o düzen öyle kurulmuyor işte.
Geçen gün salonu toplayım, temizleyim dedim ki gerçekten bir şey yok salonda. Kitaplık, koltuklar, bir de tv ünitesi. Başka bir şey yok. Ne kadar zor olabilir toplamak temizlemek. Neyse 1 gün sürdü tam olarak. Topladım, eşim süpürdü, sildi. Camlar falan hak getire, annemi bekliyor. Bebenin eşyalarını yıkamak için ayırayım diye salona getirdim, şu an hepsi salonda darma dağınık duruyor ajdjsjdjjdjdjdjdjjd çok eksiğim varmış, yenilerini sipariş ettim, onlar gelince toplu yıkarım diye bıraktım. Bekliyorlar öyle 😂😂😂😂
@Selda-Bekmezcii aaa hadi ya
@Mrsceyms çok haklısınız valla evin içinde bile insan terliyor