Kızlar sıcaklardan mı bilmiyorum ama şu 3 gündür hiç halim yok sürekli yatasım geliyor çok halsizim kolumu kıpırtacak halim yok denilecek durumdayım evimin işini kendim yapıyordum ama şimdi hiç bir şey yapasım yok hep yatakta uzanıyorum sizin de öyle mi?

Nurgulll25 evet ayni durumdayiz hem sıcak hem de icim bunalıyor sürekli halsizim 🥺

Nurgulll25 sıcaktan ben de öyleyim. Bi de tatilde olmak etkiledi 😂 sıcaklar azalmaya başlayınca akşam üstü falan yürüyüşe çıkıyoruz eşimle. O da eşimin zoruyla gibi 😂 ama onun dışında yemek yap,bulaşığı topla, çamaşır at ve tüm camları açarak yat şeklinde bitiriyorum günü 😂
    Bebeğin hazırlıkları yapılacak, çamaşırları yıkanacak falan. Gözümün önüne koymuştum yapayım diye sonra göz önünde olmasından rahatsız olup kaldırdım görünmeyen bi yere hahahahaah öylece bekliyorlar bir hurcun içinde.

Çok zor böyle halsizlik olması maalesef🥲 bir de bebeğinizin artık teklemeleri ve karnınıza bir yerini koyunca bazen çok acıtıyor mu canınızı?🙃

@"Kokusuzmum yine ev işlerinizi yapıyorsunuz maşallah ben eşimin işten gelmesini bekliyorum artık gözümde büyüyor hepsi🥲🥲🥲

Nurgulll25 suan 30+2 haftalık hamileyim aynı durum bendede var sıcaktan kolum kalkmıyor bayram sonrası hastane çantalarını ayarlamam lazım bebeğin kıyafetlerini yıkamam lazım nasıl yapacağım kara kara onu düşünüyorum şimdiden sıcaklar iyice insanın bünyesini düşürüyor yemekleri bile zorundan yapıyorum

@birannis_ Allah yardımcımız olsun valla çok zormuş hamilelik 😊 keşke yardıma gelicek birileri olsa ben de her şeyimi kendim yaptım bi temizlikçi çağırıcam ama inanın insan zorlanıyor her konu da

Nurgulll25 36+4 um aynen dedigin gibiyim kolumu kipirdatmaya dermanim yok camasir zor atiyorum makinaya hic bisey canim istemiyo 11 gun sonra sezeryan gunum umarim dogumdan sonra duzelirim😄

Suan bile kahvalti masasi beni bekliyo toplanmak icin gecen hafta temizligimi yaptrdm ama bi tekrar ustten toparlanicak canim istemiyo hic

Nurgulll25 sürekli hareket halinde olan ben 36 haftamdan sonra yataktan kalkamaz oldum çookk zor geçiyorum ayaklarım o kadar şişti kiiiiii 🤦‍♀️ halim yok bayılıcak gibiyim yemeği zor yapıyorum bazen bu durumdan dolayı ağlıyorum tutamıyorum kendimi 🥺

@1Gozde1Yusuf- inanır mısınız kahvaltı yaptım ve öylece duruyor benim de gerçekten çok halsizim tek düşündüğüm benim de bebeğim doğunca nasıl halledicem ona düzgün bakabilir miyim bu halsizliğin üstesinden gelebilirim miyim sonuçta sıcaklar iyice bastırıcak

@Bendenizanne gerçekten ya ben de her şeyimi yapardım şu an su bitse mutfağa gidip dolduracak halim yok resmen bitmişiz biz 🥲😂 ödem zaten Allahın emri her yerim şiş şiş

Nurgulll25 gerçekten aşırı zor özellikle son aylar ben annemle aynı sehirdeyim ama oda rahatsız ve yaşta var o yüzden gel diyemiyorum ayıbıma gidiyor bide rahatsız olması ona iş yaptıramam kayınvalide başka şehirde onlarda doğuma yakın gelecek bakalım bişiler yapacağım artık bende önümüzdeki ay halıları falan yıkamaya gönderip temizlik için birini bende düşünüyorum 💭 🌸

Nurgulll25 ya ben varya şu bir iki hafta öncesine kadar canavar gibiyidim böyle bir enerji patlaması yok her işi yapıyodum hiç oturmuyordum şimdi 35 oldum bayılacam hiç bişeye elim kolum gitmiyor noldu bir anda 😂😂

Nurgulll25 Aynı durumdayım da eşim acil bir ameliyat geçirdi, 2 haftadır Rabbim bir güç kuvvet veriyor. Kendimi rahatsız hissetsem de sürekli hastanelerde olmamıza, yürümemize rağmen ayakta kalmayı başarıyorum. Gerçi şu anda biraz tükendiğimi hissediyorum, inşallah bir sorun yaşamam. Bir de 31 haftadan beri sancılarım oluyor, ilaçlarla tutuyoruz bizim küçük hanımı. Rabbim yardım ediyor gerçekten. 36+1deyim